2017 Honda Civic Sedan 1.6 125 PS Premium yakıt tüketimi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2017 Honda Civic Sedan 1.6 125 PS Premium yakıt tüketimi
Honda tarafından geliştirilen Civic Sedan 1.6 125 PS Premium motor seçeneği yakıt tüketimiyle ilgili bilgiler paylaşıldı. Honda Civic Sedan 1.6 125 PS Premium paketinin yakıt tüketimiyle ilgili detaylar makalemizde.

Benzin yakıt tipi ile tasarlanmış olan araç şehir içinde 100 kilometre için 9.2 litre yakıt tüketimi gerçekleştiriyor. Saatte 205 km’ye ulaşan hızı aracın motor performansını ortaya koyarken vitesin manuel özelliği sürüş keyfini artıran diğer özellikler arasında. Şehir içi yakıt tüketim miktarını 9.2 litre olarak belirttiğimiz araçta şehir dışı yakıt tüketimi 5.7 litreye kadar düşüyor. 47 litrelik yakıt kapasitesine sahip araç uzun yollar için ideal bir yakıt büyüklüğü ile tasarlanmış. Şehir içi ve şehir dışı karma olmak üzere 100 kilometrede yalnızca 7.0 litre yakıt harcayan hondanın bu modelinde LPG kullanılmıyor, km başına 160 gram karbon salınımı yapması da yakıt emisyon gücünün özelliğini en iyi şekilde gösteriyor.

Yakıt tüketiminden bahsettiğimiz aracın diğer özellikleri arasında 1597cc silindir hacmi, 125hp toplam beygir gücü, önden çekiş özelliği ile aracın kolay manevra yapabilmesi yer alıyor. 4 kapılı araç sedan tasarımların neredeyse en çok tercih edilen modelini oluşturmakta olup araç 2016 yılında piyasaya 78 Bin 350 TL’lik fiyatı ile giriş yapmıştır. Japonya’da üretilip tüm dünyaya yayılan Honda Civic Sedan 1.6 125 PS, konforu ile de diğerlerinden farklı deneyimler yaşatıyor. Beş adet geniş koltuğu, koltukların manuel ayarlanabilir şekilde tasarlanması ve yükseklik ayarlanının isteğe göre yapılabilmesi, aydınlatılabilir iç mekan özellikleri ve otomatik klimanın değişen havaya uygunluk göstermesi önem verilen konfor özelliklerini yansıtıyor. Ayrıca 5 inç’lik dokunmatik ekran, ekrana bağlanabilen aksesar soketi ve USB özelliği, müzik sevenler için kaliteli ses dağlımı yapan toplamda altı hoparlör araç eğlence özelliklerinden bazıları.

Hassas direksiyon simidi elektrikli ve tüm hareketlere duyarlı sistemle desteklenmiştir. MA-EPS de denilen duyarlı sisteme ek olarak direksiyondan kumanda edilebilen ses sistemlerinin açma-kapama işlemleri ve direksiyon yükseklik-derinlik ayarının aynı yerden yapılması yine araçta teknik ve pratik sistemlerin tam yerinde kullanıldığını gösteriyor.

Araç alırken genelde ödenmesi gereken vergilerin ne kadar olduğu sorusuyla çok karşılaşırız. Hemen belirtelim bu araç için bir yıllık vergi olarak 997TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Ayrıca araç bakım hizmetleri ve altı yıllık garanti kapsamında aracınızın bakımını ücretsiz yaptırabiliyorsunuz.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Bu motora 5 kuruş verilmez bu devirde.
 


Üst Alt