Faturasız 2016 sahur internet kampanyasi başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

ti_amo

Üye
    Konu Sahibi
2016 sahur internet kampanyasi başladı.
Sahurda Internet Kampanyasi kapsaminda 4 Temmuz a kadar 02:00 06:00 saatleri arasinda gecerli 2GB ucretsiz internet hattiniza yuklenmis ve 4.5G aboneliginiz baslatilmistir. Paket bitiminde baska paketiniz yoksa kullanimlariniz standart tarifeniz uzerinden ucretlendirilecektir SAHUR yaz 2222 yolla şimdi başladı bilginize HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM Arkadaşlar internet paketi olanlara vermeyebiliyor bilginize

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

TERRORVISION

TERRORVISION

Üye
simdi yaptik ama cok az eskiden gunluk 250 MB veriyodu hey gidi gunler

ti_amo

Üye
    Konu Sahibi
eskiye dair şimdi bişey kaldı mı ki

0MG90

0MG90

Üye
Mevcut internet paketiniz ile alamazsınız diyor. 2GB nedir ya?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Yaptım Sağolun Bilgilendirme İçin

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bitti bile 4 teemmuza kadar 2 gb ne yetick

ti_amo

Üye
    Konu Sahibi
king rica ederim . OMG90 mevcut internet paketi olmayanlara vermeyebiliyor detay bende bilmiyorum .Turkcell.com.tr de sahur internet kampanyası ile ilgili bilgi yok idi .Ama sen bi daha bak belki koymuşlardır OMG90

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
0MG90

0MG90

Üye
Yok mevcut paketle alamazsınız diyor. Bunun için sınırsız 1GB'ı iptal edemem. Zaten fiyatı artmış daha sonradan fazla para vericem bide.

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Lan bu indirme hızı nedir 480 p indiriyorum 2 VPN dede aynı 4 çekiyor bune lan bitmez bu net bi video indircez vay be

skylinegti

skylinegti

Üye
Aylık sınırsız internetim var diye kampanyaya katılamıyorum böyle saçmalık mı olur.

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115 ve furyzer0
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
Turkcell boyle işte. Kurumsal bir numara diye halk yüceltir. Ama satis sonrasi hizmet sifir. Superonline fiber internet taahhut bitti. Musteri hizmetlerini arayip taahhut bitmeden iki kere fax gonderdik. Bi hafta sonra gecirmisler bi haftalik. Modemi getireyim dedim. aslinda taahhut yaparken kurulum modem ucretsiz derler neyse. Cayirova da oturuyorum gebze bolgesinde turkcell superonline kurumsal destek bina yok. Gebze darica cayirova dilovasi 1 milyonluk nufus potansiyeli yerde muhatap bir kisi yok. Ha diyeceksuniz turkcell bayiisine git . Musteri hizmetlerinden en az on kisiyle gorustum hayir olmaz diye kavga ettiler. En son pendike goturdum.. kabul ettiler ama zorla. Satis aninda butun yalamalari yaparlar ama satis sonrasi 150 tl arti ekstra fatura gecirmek icin ellerinden var gucuyle calisirlar. Artik kurt telekom ve turkcell ekmek yok benden. SITELER OLARAK TURKSAT INTERNETE GECECEGIZ BELEŞ RESMEN. YONETICI OLARAK BASVURU YAPILIRSA ALTYAPIYI KURARIZ DIYOR ADAMLAR. 20 TL YE HD TV TEL DKIKA SINIRSIZ FIBER VERIYORLAR. DIGERLERI SOYGUNN!!!

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic