2015’in en iyi phableti GSMArena anketine göre Samsung Galaxy Note5 oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2015’in en iyi phableti GSMArena anketine göre Samsung Galaxy Note5 oldu
2015’in en iyi phablet modeli sizce hangi akıllı telefon oldu?


Akıllı telefon pazarı 2015’de oldukça ilgi görürken, Çin, ABD, Tayvan, Güney Kore ve Japonya merkezli firmalar sundukları modellerle dünya genelinde oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmaktalar ve 2015’de de satış rakamlarını arttırdılar.



Geriye dönüp baktığımızda özellikle büyük ekrana sahip phablet modellerine ilginin her geçen gün daha da arttığını söyleyebiliriz. Yaklaşık olarak 5.5″ seviyesinden başlayarak artan phablet modelleri, özellikle de internet ve multimedya uygulamaları ile daha büyük ekran isteyen kullanıcılar tarafından tercih ediliyor.

2015’in bitmesi ile seneye ait olarak enlerin belirlendiği anketler de farklı siteler tarafından gerçekleştirilirken, bunlar arasında GSMArena’nın da anketleri yer alıyor ve geçtiğimiz gün 2015’in en iyi akıllı telefonu için anket düzenleyen site, şimdi de 2015’in en iyi phablet modeli için anket düzenledi.

Anket sonucuna göre ise Samsung’un Ağustos ayında sunduğu S-Pen destekli Galaxy Note5 açık ara lider oldu. Ankette Galaxy Note5, %38 oranında oy almış. İkinci sırada ise 4K çözünürlükte ekranı ile dünyada ilk olan Sony Xperia Z5 Premium yer alıyor.

Diğer taraftan Google ve Huawei üzerinden gelen Nexus 6P ise %12 ile üçüncü sırada yer alırken, Apple’ın iPhone 6S Plus modeli de %9 oy ile dördüncü olmuş.

Listede LG V10, Microsoft Lumia 950 XL adındaki cihazlarda %8 oy oranı ise beşinciliği paylaşıyor. Bakalım 2016’da hangi phablet modeli büyük ilgi görecek. Samsung’un Galaxy Note6 modeli ile tekrar zirvede yer alması hiç de şaşırtıcı olayacak.

2015’in en iyi phableti GSMArena anketine göre Samsung Galaxy Note5 oldu - MaxiCep
 


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Z5 Premium derim :oku
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Sınıfında çok cihaz iyi cihazlar olduğu bir gerçek var ama kalem avantajı ve yeni tasarım çizgisi ile Note 5 derdim.
 


Üst Alt