2014 Opel Corsa

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Opel Corsa
[h=2]Makyajlı 2014 Opel Corsa bir kez daha casuslara yenik düştü.[/h]



Opel Adam’dan esinlenilmiş bir ön yüz bizleri bekliyor.
2014 model makyajlı Opel Corsa, Eylül ayında düzenlenecek olan 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ki olası bir resmi tanıtımdan önce casus fotoğrafçılar tarafından bir kez daha fotoğraflandı.
Opel Corsa’nın günümüzde kullanımda olan mevcut modeli 2006 yılından beri piyasada varlık gösteriyor olsa da müşterilerinin sıkılmayacağını düşünen Opel, aracı tamamen yeni bir jenerasyona taşımak yerine halen mevcut modeli makyajlamayı tercih ediyor. Aracın kazanacağı en yeni makyaj, yeni Opel Corsa’ya Adam benzeri bir ön yüz kazandıracak. Aracın geriye kalan dış görüntüsü ise neredeyse hiçbir değişikliğe uğramadan olduğu gibi kalacak.




İç kabinden söz edecek olursak dış kısım için kullandığımız kelimeleri kullanmamız pek mümkün olmayacak. Yeni Corsa’nın içi oldukça köklü bir revizyona hazırlanıyor gibi görünüyor. Makyajlı Opel Corsa’nın makyajından nasibini en çok alan iki kısım, direksiyon ile radyo sistemi olacak. Müthiş geliştirmeler ile donatılacak olan radyo ve direksiyonun yanı sıra mevcut modele kıyaslandığında araç içerisinde kullanılan plastik malzemenin çok daha üst düzey bir kalitede olacağından bahsedebiliriz. İç kabinde kullanılan malzemenin kalitesi 2010 yılında uygulanan makyajda bir üst noktaya taşınmış olsa da günümüzün ilerleyen zaman ve teknolojisinde, 2010 yılı da eski denebilecek kadar geride kalmış durumda.




Son olarak elbette herkesin bir Corsa modelinden bekleyeceği gibi, motordaki ufak yenilik ve geliştirmeler aracılığıyla daha düşük bir yakı tüketimi ve emisyon hedefleniyor. Opel Corsa gibi bir aracın olmazsa olmazı konumundaki ekonomiklik faktörünü beklentilerimiz arasına eklemezsek hata etmiş oluruz.

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


MaxipmaN

Üye
sadece onu mu değisecek ki 2006 dan beri aynı tamamen yenilenmesi gerek bunun
 
fk555897

fk555897

Üye
Çirkin olmuş.
 
Enes

Enes

Üye
o garip şeyleri neden yapıştırıyolar cahillik :utandım:
 
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi


Üst Alt