2014 Mercedes-Benz Sprinter

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Mercedes-Benz Sprinter



Eylül ayında satışa sunuluyor.
Mercedes-Benz firması 2014 model Sprinter’ın perdelerini açtı.


“Gözalıcı” bir dış görünüşe ev sahipliği yapan güncellenmiş araç, yeni tamponlar ve kama şeklinde belirgin bir ön ızgara kazanıyor. Ayrıca elden geçirilmiş kaput, yeni ön farlar ve alçaltılmış araç yüksekliği de dikkat çekici yenilikler arasında.


İç kabinde bulunan değişiklikler sınırlı sayıda olsa da yeni döşemeler ve daha kalın bir direksiyon bizleri bekliyor. Kayda değer başka özellikler arasında yeni vites kolu, tazelenmiş bir ses sistemi ve Becker MAP PILOT navigasyon sistemi bulunuyor.
Mercedes’in başarılı karavanı çeşitli dört ve altı silindirli dizel motor seçeneklerini, 95 beygir ile 190 beygir arasında güç üretebilme kabiliyeti ile birlikte müşterilerine sunuyor. Müşteriler ayrıca turbolu 1.8 litrelik dört silindirli benzinli veya doğal gazlı motoru da tercih edebiliyor. Söz konusu motor seçildiğinde ise aracın gücü 156 beygir olarak not ediliyor.


Güvenlik önlemlerinden söz edecek olursak Mercedes mühendislerinin beş adet yeni sistemi araca yüklediğini söyleyebiliriz: Yanrüzgar Asistanı, Çarpışma Önleme Asistanı, Kör Nokta Asistanı, Far Asistanı ve Şeritte Kalma Asistanı. Standart olarak sunulması planlanan Yanrüzgar Asistanı, araca yan yüzeyinden etkiyecek olan olası, ani ve şiddetli bir rüzgarı algılayarak araca tek bir yandan olmak üzere fren yaptırıyor, böylece rüzgar nedeniyle şeritten çıkma veya kontrolü kaybederek yoldan savrulma gibi riskleri en aza indiriyor. Geriye kalan dört sistem ise araç sahibi tarafından opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.
Mercedes-Benz, ön siparişleri Haziran ayında almaya başlayacak. Teslimatların başlama tarihi olarak ise Eylül ayı düşünülüyor.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
eski hali daha iyiydi sanki ama tabi canlı görmek lazım bazı arabalar fotoğrafta bazısı canlı güzel görünüyor :)
 


Üst Alt