2014 Hyundai Tucson

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
2014 Hyundai Tucson


Güney Kore markası Hyundai, 2014 yılına ait yeni Tucsonmodel için bir dizi değişiklik ve yeniliği resmi olarak tanıttı.

Tanımlama ve betimlemelere dış görünüşten başlamak gerekirse aracın yeni LED destekli ön farlara, yeniden tasarlanmış jantlara ve opsyionel LED arka farlarakavuştuğunu söyleyebiliriz.

Kabin içindeki değişiklikler daha fazla sayıda. Fazladan standart ekipmanları da içinde barındıran yeniliklerarasında örnek olarak her yönde ayarlanabilen direksiyon, aydınlatmalı ön bardak tutucular, geriye yatan arka koltuklar ve Bluetooth bağlantısı bulunuyor. Modelin ayrıca döşemeleri de yenilenirken SE ve Limited versiyonlarında daha kaliteli bir kontrol paneli karşımıza çıkıyor. Limitedmodelinden bahsedecek olursak güncellenmiş bir bilgi eğlence sistemi ile donatılabilen aracın kullanıcı arayüzü de dahageniş bir dokunmatik ekran ile birlikte iyileştirilmiş.

Kaputun altında ise iki adet yeni GDI dört silindirli motor, eski MPI birimlerini tarihe gömüyor olacak. 2.0 litrelik Nu GDI modeli 164 beygirin yanı sıra 204 Nm tork üretirken 2.4 litrelik Theta II GDI donanımı ise 182 beygirin yanında 240 Nm tork üretiyor olacak. Her iki motor donanımı da altı vitesli otomatik aktarım sistemine bağlanırken isteğe bağlı olarak dört çeker sürüş sistemi ile birlikte tercih edilebilecek.

Son olarak, yeni Tucson’da sürücüsüne “ideal sürüş, yol tutuşu ve sürüş konforu” yaşatma sözü veren Şiddet Belirleyici Sönümleme (ASD – Amplitude Selective Damping) sistemi de mevcut.

2014 model Hyundai Tucson kısa bir süre içerisinde satışa sunulacak. Aracın Amerika Birleşik Devletleri’nde kibaşlangıç fiyatı ise $21,450 olarak belirlendi.
 

Benzer Konular



Üst Alt