2014 Honda Accord Hybrid

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Honda Accord Hybrid
[h=2]2014 Honda Accord Hybrid tanıtıldı.[/h]
Bu senenin ileri zamanlarında satışa sunulacak.
Japon oto üreticisi Honda, bu ayın başlarında yayınladığı önizlemenin ardından bu kez 2014 model Accord Hybrid aracını resmi olarak tanıttı.
Şarjlı hibrid meslektaşından çok daha çekici bir görünüme sahip olan Accor Hybrid’in mavi aksanlar ile bezenmiş sade dış kısmı, LED destekli gündüz ışıkları ve eşsiz alaşım jantları aracı farklı kılıyor. Model ayrıca bir arka kanad ve hibrid arması ile diğer araçlardan ayrılıyor.

İç kabinde uygulanan değişiklikler az sayıda olsa da aracın benzersiz ekranı sürücüsüne anlık yakıt tüketimini ve hibrid sisteminin durumunu yansıtabiliyor. Model ayrıca delikli deri koltuklar, 8 inçlik i-MID ekranı ve çok açılı arka görüş kamerası ile donatılabiliyor.

Yeni Accord Hybrid gücünü çift motorlu hibrid sisteminden alırken 2.0 litrelik dört silindirli Atkinson devirli motorun yanı sıra 166 beygirlik elektrik motoruda araca güç veriyor. Bu mekanizma sayesinde sınıfında en iyi sayılabilecek kadar tasarruflu bir sürüş teklif eden araç, tüm dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.
2014 Honda Accord Hybrid Amerika Birleşik Devletleri’nde Ekim ayında satışa sunulurken fiyatlandırma listesinin tanıtıma yakın bir tarihte açıklanması bekleniyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Benzer Konular



Üst Alt