2014 Audi SQ5

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Audi SQ5
[h=2]2014 Audi SQ5’in Amerika Birleşik Devletleri fiyatlandırması açıklandı.[/h]


$51,900’dan başlayan fiyatlarla aramızda.


Audi markası 2014 SQ5 modelinin fiyatlandırmasını duyurdu. Araç, $895 kargo bedeline ilaveten 51,900$ fiyatı ile bu yaz Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak.


Amerika’da ki en güçlü kompakt lüks crossover araçlarından biri olmaya hazırlanan SQ5 elden geçirilmiş tamponlara, platin grisi ön ızgaraya ve krom aynaların yanı sıra krom port bagaj çıtalarına ev sahipliği yapıyor. Model ayrıca Xenon Plus ön farlar, dört çıkışlı egzost sistemi ve 20 inç boyutundaki alaşım jantlar ile donatılmış olarak piyasaya sürülüyor.





İç kabine adımımızı atacak olursak zarafetle döşenmiş deri / alcantara spor koltuklara, alüminyum / siyah ağaç aksanlara ve altı düz direksiyona rastlıyoruz. Araçta ayrıca alüminyum pedallar ve türüne özel bir vites topuzu da mevcut. Opsiyonlar arasında Nappa deri döşeme, havalandırmalı ön koltuklar ve 14 hoparlörlü Bang & Olufsen ses sistemi bulunuyor. Aracın çıkardığı kükreme de kabin içerisinde bizleri motive edecek bir faktör olduğundan onu da bu kategoride kabul edebiliriz; araçtan böylesine vahşi bir homurdanmanın duyulmasına neden olan donanım, 3.0 litrelik V6 TFSI benzinli motor. 345 beygirin yanı sıra 470 Nm tork üretebilen bu motor, sekiz vitesli otomatik aktarım aracılığıyla dört çeker sürüş sistemine bağlanıyor. Tüm bu ayrıcalıklar sayesinde Audi’nin şık crossover modeli SQ5, 0’dan saatte 100 kilometreye 5.1 saniyede ulaşırken saatte 250 kilometrelik bir en yüksek hız ölçümü kaydedebiliyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tip hep aynı
 

Benzer Konular



Üst Alt