2013 Yılbaşı gecesi Star TV yayın akışı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2013 Yılbaşı gecesi Star TV yayın akışı
Yılbaşı gecesi Star TV yayın akışı, Star TV yayın akışı, Star TV yılbaşı programı, Star TV yılbaşı için özel, Star TV yılbaşı özel

Yılbaşını evinde televizyon karşısında geçirmeyi tercih edenler için eğlenceli saatler vaad eden Star TV, ulusal kanallar arasında en iddialı isim.

Star TV yılbaşı özel programı:

Star TV'nin ise yılbaşında büyük bir sürprizi var. Ekranların en çok izlenen yarışmalarından O Ses Türkiye'de bu defa ünlüler düello yapacak ve yarışacak. Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'dan oluşan jüri üyeleri, yüzleri yine sahne dönük olarak bu defa ünlü isimleri dinleyecek.

Kim olduklarını bilmedikleri ünlü isimler sahnede müzik performanslarını ortaya koyarken, ortaya çok ilginç bir program çıkacak. Acun Ilıcalı'nın büyük bir gizlilikle hazırlıklarını yürüttüğü O Ses Türkiye yılbaşı özel programında herkesi şaşırtacak ünlü isimlerin sahne alacağı belirtildi.

Star'ın yılbaşı ekranında O Ses Türkiye'den sonra Bir Erkek Bir Kadın'dan özel bölüm ve Orhan Gencebay'la Bir Ömür konseri de ekrana gelecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt