Arda kardesim , tebrik ediyor , basarilarinin devamini diliyorum .
ardacumhur Üye Çok teşekkür ederim abilerim herkese çok teşekkür ediyorum İyi ki maxicep ailesine katılmışım çok memnunum sizlerin arasında olmaktan Bu övgüleri sizlerden duyduğum için de ayrıca gururluyum ve mutluyum
Çok teşekkür ederim abilerim herkese çok teşekkür ediyorum İyi ki maxicep ailesine katılmışım çok memnunum sizlerin arasında olmaktan Bu övgüleri sizlerden duyduğum için de ayrıca gururluyum ve mutluyum
Reşwan Emekli Yönetici Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu rütbeyi layık gördüğümüz diğer arkadaşları da ayrıca tebrik ederim.
Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu rütbeyi layık gördüğümüz diğer arkadaşları da ayrıca tebrik ederim.
Web Designer Üye Tebrik ederim Arda Bu rütbeyi kimlere veriyorlar die merak ediyordum sayende öğrendim Teşekkürler
Kayahan14 Üye Reşwan' Alıntı: Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu rütbeyi layık gördüğümüz diğer arkadaşları da ayrıca tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Acaba teşekkür edebilirmiyim
Reşwan' Alıntı: Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu rütbeyi layık gördüğümüz diğer arkadaşları da ayrıca tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Acaba teşekkür edebilirmiyim