2013 Audi RS4 Avant’a ABT Sportsline Eli Değdi

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2013 Audi RS4 Avant’a ABT Sportsline Eli Değdi
[h=2]2013 Audi RS4 Avant, ABT Sportsline’ın elinden geçti.[/h]
Sade bir görünüme sahip, ancak bir o kadar da şık!
Almanya’nın ünlü araba modifiye markalarından ABT Sportsline, geçtiğimiz günlerde Audi’nin tanıttığı 2013 model Audi RS4 Avant’ı elden geçirerek birkaç ufak modifiye ile donattı. Zaten günümüz teknolojisinden ve tasarım akımından payını en ince ayrıntısına kadar almış olan modern aracın çokta fazla modifiyeye ihtiyaç duymadığını düşünen firma, sade bir çalışma gerçekleştirmeyi uygun görerek bu kusursuz ürünü biz araba hayranlarına armağan ediyor.

Siz olsaydınız ilk olarak bu araca ne eklerdiniz? Soru bu değil… Asıl soru; bu araçtan ilk olarak neyi çıkartırdınız? Elbette elektronik hız limitleyicisi! ABT Sportsline firması, ilk iş olarak aracın elektronik hız kısıtlayıcısını devre dışı bırakmayı tercih ediyor. Şimdi, ABT RS4’ün ulaşabileceği en yüksek hız neredeyse 290 km/s’ye yükseldi! Ayrıca opsiyonel olarak tercih edilebilen paslanmaz çelik egzost sistemi de modifiyeler listemizde mevcut. ABT Sportsline, sistemi katalitik konverter ile değiştiriyor.

Alman modifiye meraklıları, ABT DR adını verdikleri jant tasarımlarını 2013 Audi RS4 Avant üzerinde 9×20 boyutlarında tercih ediyorlar. Top tuncu renginde cilalı jantların kolları ise bir türbinin bıçaklarını andırıyor. Kesinlikle üzerinde durulması gereken noktalardan biri olan jantlar gerçekten de ilk bakışta kendine aşık edecek şıklıkta. Bavyeralı araba tasarımcısı, her iki tarafta da 25mm’lik ara burç kullanarak aracın tekerlerini çamurlukların dışına çıkartıyor. ABT’nin RS4’e hediye ettiği son yenilik ise ABT imzalı paspas seti olmuş.


 

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
444
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
439
x-scarface
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
563
Kingmortall


Üst Alt