2013 ABT Audi AS5 Sportback

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2013 ABT Audi AS5 Sportback


Şık, sportif ve hızlı; karşınızda ABT AS5 Sportback!Arabalar ikiye ayrılır; Audi A5, ve diğerleri. “Sportback” kavramı ise mükemmel araca mütevazi, bir o kadar da göze batan zarif bir gövde veriyor! ABT modifiye firmasının sahibi Hans-Jürgen Abt “Uzatılmış, spor gövdesinin temiz tasarımı tamamen kendine özgü güzellikte bir araç ortaya koyuyor” sözleriyle araca olan duygularını açıklarken Volkswagen Grubu’nun araçları üzerinde çalışan markanın ABT Sportsline dokunuşunu uygulamak için Audi A5 Sportback’i tek kelimeyle kusursuz bir araç olarak gördüğünü dile getiriyor. Abt, sözlerine “Araba çok sportif ve kişisel, iddialı ve dinamik, kısaca mühendis ve tasarımcılarımız için ideal bir çalışma odası” cümlesiyle devam ediyor.
A5’e ABT eli dokunduğunda ortaya çıkan sonuçlar görülmeye değerdi; hangi motoru tercih ettiğinizden bağımsız olarak garantili ve çok keyif veren bir araba. AS5 için üç adet turbolu benzinli motor seçeneği sunuluyor. “ABTPOWERised” adı verilen ABT rötuşlu motorlar ekonomik bir 1.8 TFSI (211 beygir gücünde), 2.0 litrelik TFSI (270 beygir gücünde), ve özellikle son derece dikkat çekici motor olan 3.0 litre hacminde ki TFSI (380 beygir ve 500 Nm tork gücünde) motorundan oluşuyor. 380 beygirlik yer uçağı, tam anlamıyla koşu parkuru olarak asfalt yolları seçen bir atlet! Arabasından inmeye fırsat bulamayan sürücüler için ise yine ABT elinden geçmiş olan turbo dizel motorları tavsiye ediyoruz. 3.0 TDI için 300 beygirin yanı sıra etkileyici bir 570 Nm tork gücü ile 2.0 TDI modeli için 205 beygir, Audi AS5 Sportback için son derece yeterli görünüyor.
Bu yüksek performans ve atiklik, yaratıcı Bavyeralı tasarımcıların seçkin, dinamik ve zarif parça tercihleri ile birleştiğinde elsiz bir çalışma ortaya çıkıyor. Ön dudak kanadı ve belirgin bir arka uç, arka etek ve dört çıkışlı egzost sistemi ile bütünlüğü sağlarken 19 ve 20 inç boyutlarında tercih edilebilen sportif CR veya DR alaşım jantları; aracı kusursuz, eşsiz ve benzersiz kılıyor. Herhalde ABT’nin bu jantları yüksek hızlar için tasarlanmış olan lastik ve teker halkaları ile kombine ederek satmaya meğilli olduğunu söylememize gerek yoktur…
ABT Sportsline şasi yayları aracı 25 milimetre kadar alçaltırken, sadece sportif bir görünüm çizmekle kalmayıp aynı zamanda performans tarafında da daha fazla hassasiyet sağlıyor. Bunu sağlamak için en güzel tercih ise aracı en fazla 50 milimetre kadar alçaltabilen spor yükseklik ayarlı amortisör seti olmuş. Sürücü, keyfine ve duruma göre en uygun seçeneği tercih ederek A5’ini lüks bir limuzin veya agresif bir yarış arabasına dönüştürebiliyor. Kendi sınırlarını zorlayarak son teknolojiyle geliştirilmiş bir güvenlik donanımı tercih eden ABT, fren sisteminin gelişmişliği ile meraklılarını etkilemeye devam ediyor. ABT AS5, zarif ve üst düzey kalitede üretilmiş bir spor aile arabası olarak sürüş keyfini yeniden tanımlıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt