2012 Yılında Windows Phone Yaklaşık 3 Kat Büyüdü, Birinci Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
2012 Yılında Windows Phone Yaklaşık 3 Kat Büyüdü, Birinci Oldu
Yeni bir yıl, yeni bir heyecan. Öncelikle tüm okurlamızın yeni yılını kutlarız.
Yeni yılın bu ilk gününde sizinle geçen yıla ait mobil platformlardaki işletim sistemlerinin büyüme rakamlarına bakacağız. Windows Phone platformunun yıl sonuna doğru çıkan sürüm 8 ile bir atılım gerçekleştirdiğini görüyoruz. Geçen yıla göre pazar payını yaklaşık 3 kat attıran platform, artış oranına bakıldığında birinciliği alıyor. Pazar payını yıl sonuna doğru %1 e çıkarması ve yükseliş trendini yakalaması 2013 içinde umut dağıtıyor. Mağazadaki uygulama sayısının hızlıca arttığını da düşünürsek platformun 2013 yılında da pazar payı kazanacağını rahatlıkla söylebiliriz.

Diğer platformalara bakacak olursak, sadece IOS ve Android’in büyüme gösterdiğini görmekteyiz. Symbian, Bada ve Blackberry için ise işlerin iyi gitmediği görülüyor. 2013 yılında mobil platform savaşının daha da kızaşarak devam edeceği düşünülünce, Windows Phone platformunu zor ama yenilikler içeren bir yıl beklediğini söyleyebiliriz. Yakın zamanda ülkemizde Nokia Lumia ve HTC 8 serisinde kampanyalar görebiliriz. Ayrıca, Lumia 620 satışa çıktığında ekonomik sınıf akıllı telefon pazarı da savaş alanına dönecektir. Bakalım windows telefonlar 2013 yılında ne kadar başarılı olacak…

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
symbiana bak be :(

kami55

kami55

Üye
he ne olacak onun hangi telfn onu tercih eder mrk ediyorum

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
symbian bitti gerçekten keşke yeterli destek verilseydi yine bir numara olurdu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Zamanın sistemiydi ama. :tşk:

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
herşeyin biömrü var demekki :)

Metin MF

Metin MF

Üye
Windows Phone'un büyümesini sağlayan şey, Nokia fanlarıdır. Binlerce kişi gitti hiç düşünmeden lumia aldı.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
androidden iosdan geçen hiç olmadı dimi ?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ben geçtim 4s imi kenara bırakıp lumia 920 aldım.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim bir cok tanidigim iphone muptelasi lumia920 aldi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Sadece arkadaşlarımdan 3 kişi geçti 2 si android cihazı vardı Lumia 920 aldı birindede İphone 4 var o da Lumia alcam diye dolanıyor

- - - Eklendi - - -

Telefon çıktı. Kimse almaz Wp8 kotu dediler. Sonra Bir suru kişi almaya başladı şimdide Nokia fanları aldı diyorlar bunlar böyle işte napcaz ?

Metin MF

Metin MF

Üye
Yahu daha opera mini bile çıkmayan bir sistem nasıl savunulur?

pirenuri

pirenuri

Üye
Hani İE10 operaya bin basıyorya ondan gereksiz oluyor bazen. Sen takma bunları 603 unle devam et

Metin MF

Metin MF

Üye
Hani İE10 operaya bin basıyorya ondan gereksiz oluyor bazen. Sen takma bunları 603 unle devam et

IE10'un handleri yapılabiliyor mu, yapılıyorsa sorun yok. Boş ver ya kavga etmeyelim hem sen de sagocusun benim gibi :D

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Badaya yazik oldu be :(

Metin MF

Metin MF

Üye

ecel54

ecel54

Üye
Yahu daha opera mini bile çıkmayan bir sistem nasıl savunulur?

sen savunmasanda biz savunuruz opera mini çıksa ne olacak daha sistem hacklenmedi hand.ler ı nasıl yükleyeceksin. hackleme olayı çıkarsa belki Nokia xpress uygulaması yapılabilir.

NUD

NUD

Üye
IE10 yeterli geliyor kullanıcılara diye düşünüyorum ayrıca İphone kullanıcılarındanım. Iphone a iyi diyenin aklından şüphe etmek lazım sağı solu gaza getiren süper zekalılar ordusu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt