2012 yılında beklenen,nibiru(marduk) gezegeni

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2012 yılında beklenen,nibiru(marduk) gezegeni

• Beğen
Tepkiler: Necmati, Aѕѕαѕѕiη™ ve Catty

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Kurani kerimde gectigine eminmisin yoksa sende oylemi duydun eger bu kadar onemli bir olay varsa bilimciler neden bir mudahale yapmiyor devletimiz neden insanlari biligilendirmiyor az bir sure var bu olayi sadece videoyu yapam kisimi biliyor yani benim boyle teoriler malesef inancim yoktur

researcher

Üye
inanmayın bole seylere....

benim cocuklugum sakallı bebek masallarıyla gecti...20 yıl sona zontomo cıkıncada baskası benim cocukluumda marduk vardı dicek...ve bu zincir surer gider...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
intrnette biraz araştırısanın konunun derinliğini görürsünüz arkadaşlar tabiki inanmayın, bu sadece bi kehanet. ama böyle bir olasılık var. az bir araştırma yaparsanız göreceksiniz.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
H
intrnette biraz araştırısanın konunun derinliğini görürsünüz arkadaşlar tabiki inanmayın, bu sadece bi kehanet. ama böyle bir olasılık var. az bir araştırma yaparsanız göreceksiniz.
Arkadasim inanmayin boyle seylere ya bak kutsal kitabimizda geciyor diyede not dusmusun sordunmu okuyana yada okudunmu gercekten geciyormu bence sadece duyarak ogrenmeden bilmeden kurani sahit gosterme alet etme guhatir arkadslar varmi aramizda kurani okuyan bilgilendirsin

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet okudum sen okumadığın için bilmiyosun tartışma yaratma, kitapta geçiyo cisimler maddesel özelliklerini yitirecek diyede geçiyo ben işin o boyutunu sizle tartışmak istemiyorum. rahatsız olduysan kutsal kitaplarda yer alıo bölümünü kaldırayım engin

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Videoyu izleyemedim ki

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşlar biraz araştırmadan yorum yapmayın lütfen en basitinden wikipedia da biraz okuyun derim bu konuyu ondan sonra konuşun bn inanıorum demiorum biraz araştırırsanız ii olur
bu konuda birçok yazı ve tartışma var marduk gezegeninin filmide(2012 filmin adı) 2012 de gircek sabırsızlıkla bekliorum tabi ozmna kadar nolur onu bilmem

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer herkese ayrı kitap verilmediyse benim kitabımda böyle bişey yazmıyor...Ne kendimizi kandıralım , nede başkalarını inandırmaya çalışalım...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
evet okumadim okudum demiyorumki tartismada degil arkadasim yanlis anlama hatam varsa duzelt ben sadece sunu soylemek istiyorum kutsal kitabimizi artik gherekli gereksiz herkes bir yerlerde kullaniyor kutsal kitabimiz bu kadar kolay dile alinmamalidir ben kurani okumadim ama hic bir olay icinde tarih sene verildigini sanmiyorum sen tarih vererek kendi teorini curuttun

oguziverson

oguziverson

Üye
şurda 3 yıl kalmış daha insanlığın ne kadarı biliodurki bunu tartışmaya gerek bile yok yani bu kadar teori var ama kanıt veya sonuç çok az tedbir fln da olmadığına göre...:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
:polis:

mc zerem

mc zerem

Üye
izlen mıyor kardeş

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
video youtube videosu arkadaşlar dns ayarlarınızın olması lazım izlemeniz için konuya açıklık getirim kutsal kitabımızda bir göktaşından bahsediliyor yaratacağı etkiler 2012 de dünyaya yakından geçecek olan ve bir uydusunun dünyaya çarpması muhtemel olan nibiru gezegninin yaratacağı etkilerle benzerlik gösteriyor. tabikide kesin böyle olacak söyle olacak denilemez. belkide kurandaki göktaşı bu değil ama bisürü bilim adamı ve din bilgini bu olabilir diyor ben sizle bunu paylaştım, hani demişsiniz daha önce duymadık bilmiyorduk, şuan bilin arkadaşlar. ki bilmenizde bişeyi değiştirmeyecek sonuçta. ben daha önceleri biliyordum böyle bi göktaşı olduğunu, ve kuranda da dünyaya gökten bi cismin dünyaya çarpacağı, dünyanın belirli bir süre güneş alamayacağı belirtilmiş. kuran arapça yazılmış bu yüzden türkçeye çevrilirken sözcukler tam olarak çevrilemiyor, anlam kargaşası bu yüzden ortaya çıkıyor. hepimiz yaşayıp görecez ne olcağını. benim size bu doğru diye bi dayatmam da olmadı, bileydim böyle olacağını başlıkta yazmazdım kutsal kitaplarda geçiyo diye. araştıran kendi görürdü. saygılarımla

ebedeyolcu

ebedeyolcu

Üye
Allah Kur'an-ı Kerimde bizleri şöyle uyarır: “Sana kıyametin ne zaman gelip çatacağını soruyorlar. De ki: Onun ilmi ancak Rabbimin katındadır. Onun zamanını Ondan başkası açıklayamaz. O göklere de, yere de ağır gelmiştir. O size ansızın gelecektir.” “Kıyametin zamanı hakkındaki bilgi, ancak Allah’ın katındadır. Hiç kimse yarın ne kazanacağını bilemez.” “Kıyamet yaklaştıkça yaklaşmıştır.” “Gülüyorsunuz da ağlamıyorsunuz. Habersiz oyalanıyorsunuz.” ... Kur'an ve hadisler ekseninde kıyamet nasıl olacak sorusuna bilimsel izahlar içeren cevaplar.

--------------- Ekleme ---------------

Her nedense maya'ların,inka'ların ve bilmem kimleri tarih sayfalarında derinlemesine incelerizde,bir Kur'ani kerimi incelemek aklımıza gelmez,Bugün Dünya'nın önde gelen bilim adamları bile astronomi alanında ilim yapanlar,doğa bilimcileri artık önce Kur'ani kerime bakıyorlar.Çünkü daha önceki bilim adamlarının yıllar süren araştırmaları,vardıkları sonuçları zaten bilinen bir gerçekti.Kur'ani kerimde apaçık bir şekilde önlerinde duruyordu ama onlar kör idiler.Kur'ani kerimi okuyunca gözleri açıldı.Şimdi bilmem hangi keferenin zırvalarınamı yoksa Rabbimiz'in bizim için gönderdiği bir Hidayet rehberinimi esas alacağız.Asıl mesele budur.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buradaki asıl mesele kıyametin kopup kopmaması değil, böyle bi gezegenin var olup olmaması ve dünyaya yakından mı geçecek, fiziksel bi temas olacakmı, canlılarda değişim oluşacakmı? işte asıl mesele bu arkadaşlar.

efekan83

Üye
ben kuranın mealini değişik kaynaklardan(farklı tefsir ve mealler) bir kaç kez okudum, geçmişte sizden üstün nice kavimler helak oldular...gibi geçmiş kavimler ve gök cisimleri ile alakalı bir çok ayet var ancak marduk ile alakalı ben denk gelmedim fazlaca bir bilgiye, kuranda geçiyor diyen arkadaşlar sure isms ve ayet numarası verseler de bizi de aydılatsalar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
okuduysan bilirsin o zaman, ''gökten taş yağsa onu üst üste binmiş bulut sanırsınız'' kuranda bunu okumuşsundur. burda bahsedilen taşın bu taş olduğu düşünülüyor.
Başlığı değiştiriyorum, kutsal kitaplarda yer alıyor bölümü sizi çok rahatsız etti.

MEHDİ

Üye
Kurandan ayet mi istiyorsanız;yazıyorum.Doğruluğunu diyanetin sitesinden kontrol edersiniz.Kuranı hayatınızda bir kere okudunuz mu ki!

İsrâ Sûresi Ayet 104
Bunun ardından İsrailoğullarına şöyle dedik: “Bu topraklarda oturun, ahiret va’di (kıyamet) gelince hepinizi toplayıp bir araya getireceğiz...”
(*Not:1948 yılında İsrail kuruldu ve dağınık yaşayan yahudiler ülkelerinde toplanmaya başladılar)

Kamer Sûresi Ayet 1
Kıyamet yaklaştı ve ay yarıldı...
(*Not:1969 yılında Ay'a inilmiş ve taş örnekleri alınmıştır)

Kıyamet Suresi Ayet 7–9
Gözler kamaştığı, ay karanlığa gömüldüğü, güneş ve ay bir araya getirildiği zaman,o gün insan “kaçış nereye?” diyecektir.Hayır,hiçbir sığınacak yer yoktur...
(*Not:''Güneş ve ay bir araya getirildiği zaman''ın anlamı güneş ile ayın aynı hizaya gelmesidir.Bu olay güneş ve ay tutulmalarıdır.3 yıl sonra;2 ay tutulması,1 büyük güneş tutulması olacak.Bu güneş tutulması sırasında dünya,ay,güneş ile birlikte 6 gezegen aynı hizaya gelecek.İşin ilginci bu hizalanma tam samanyolu galaksimizin merkezine doğru olacak.Bu olay bilim adamlarının hesaplarına göre 25.000 küsur yılda bir oluyormuş.İlk insanın yaratılışının,tahmini 20-30 bin arası önce oluşu da insanı düşündürüyor açıkçası.-söylediklerimin hepsi bilim adamları tarafından kanıtlanmış gerçeklerdir.Kafadan uydurmuyorum-)

Bir Hadis..
Güneş battığı yerden doğmadıkça kıyamet kopmaz.Batı’dan doğunca, insanlar görür ve hepsi de iman eder.Ancak,daha önce inanmamış veya imanının sevkiyle hayır kazanamamış olan hiç kimseye bu iman fayda sağlamaz...
(*Not:Bilim adamları son yıllarda dünyanın mağnetik alanının iyice dengesizleştiğini ve yakın bir zamanda magnetik kutupların(kuzey ve güney) yer değiştirebileceğini tartışıyorlar.Eğer bu olursa Dünya'nın dönüş yönünün değişme ihtimali var.Dünya'nın dönüş yönü ters dönerse güneş doğudan değil batıdan doğmuş olacak...Başka bir teori 10. gezegen mardukun her 3661 yılda dünyamızın yanından geçmesi dolayısıyla dünyanın dönüşünde veya ekseninde büyük etki yaratacak)

Amerika,NASA gerçekleri saklıyorlar.10. gezegen Marduku,21 Aralık 2012'de 6 gezegenin hizaya gelişini,samanyolu galaksisi ile hizalanacağını ve Allah bilir daha bir çok şeyi ört pas ediyorlar.Kimler mi biliyor?Amerika'nın gizli derin güçleri,üst düzey masonlar,ve üst düzey bilim adamları!Bu Irak ve Afganistan savaşları ne için sanıyorsunuz.Adamlar güya kendi düşüncelerine göre Mesihi getirmeye çalışıyor!Bununla kalmayıp,olası bir gezegen çarpmasına karşı mekiklerle uzaya nükleer silah yerleştiriyorlar!Tabi yüce Tanrı onların bu yaptıklarını elbette hüsrana uğratacak!Yakın Nasa tarihini araştırırsanız,Marsta bulunan 9 uzay aracından 5'inin bağlantısının bir andan sebebi bilinemeyen nedenlerden ötürü kesilmiş.Hatta bir aracın bağlantısı kesilmeden önce ekranda yaklaşan bir cisim görülmüş!!Bu anlattıklarım Nasa'dan medyaya sızan bilgiler.Bunları yalanlıyor ve sürekli geçiştiriyorlar..Onlar geçiştiriyor biz dışardaki hayatın şeytani akışından,televizyonlardaki zırvalıklardan başımızı kaldırıyormuyuz ki biraz OKU'yalım yaratıcımıza yaraşır birer insan olalım!

Hadi onları bırakın bundan bir kaç gün önce haberlede görmüşünüzdür.Amazon Nehrinin bazı büyük alanları kurumuş,balıklar kıyıya vurmuş.Japonya'da köpekbalığı büyüklüğünde deniz anaları yaşadıkları okyanus derinliklerinden kıyılara gelmişler.2-3 gün öncesinden bahsediyorum haberlerde çıktı.Nostradamusun kehanetlerine bakarsanız bu kurumuş nehirler hakkındaki dörtlükler vardır.Küresel ısınma sürekli artıyor.2010 ve 2011'de ısınma tavan yapacak ve kutuplarda buzul kalmayacakmış.Nostradamusun kehanetleri daha ayrıntılı açıklıyor.
Nostradamus hakkında bilgi edinmek isteyenler için belgesel izleyin

Domuz gribi mutasyon geçirerek yayılıyor.Kuranda yazmıyor mu domuz etinin haram olduğu..
Bakra Suresi Ayet 173''Allah, size ancak leş, kan, domuz eti ve Allah’tan başkası adına kesileni haram kıldı. Ama kim mecbur olur da, istismar etmeksizin ve zaruret ölçüsünü aşmaksızın yemek zorunda kalırsa, ona günah yoktur. Şüphesiz, Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir''

Kıyamet saati bilgisi saadece Allah'ın katındadır diye bu mevzuyu getiştirenler Kur-an'ı iyice okusunlar.İyice mi?Bir kere okudunuz mu acaba?Eğer mayalar,Nostradamus ve Kur-an'ın sayısal analizini yaparsanız 21. yy'da büyük şeyler olacak demeniz için kahin olmaya gerek yok.Biraz insanın nefsinden kurtulup Tanrıya yönelmesi ve araştırma yapması -Kur-an'ın ilk sözünde olduğu gibi- OKU!ması yeter.Hz Muhammeddin bir hadisi vardır.Benim ümmetimin ömrü 1500 yılı geçmeyecek.1398 yıl oldu ilk ayet ineli.(611).2012'de 1401 yıl olacak..

Tâ-Hâ Sûresi Ayet 15
“Kıyamet mutlaka gelecektir.Herkes işlediğinin karşılığını görsün diye,neredeyse onu gizleyecek(geleceğinden hiç söz etmeyecektim)...''
(*Not:Açın bakın Kur-an'ı evinizde süs diye durmasın!Okuyun kıyametin tarihi bilinmez mi yoksa saklanmış mı?Artık son ahir zamandayız ve açığa çıkması lazımdı belki bu tarihin.Ama çıksa ne olacak..Yİne inanmayacaksınız ki ne fayda..)

Marduk,10. gezegen her 3661 yılda bir Dünya'nın yanından geçiyor.En son geçişinde:İsa'dan önce İ.Ö 1649 yılı.Eğer o tarihde neler olduğunu bir araştırırsanız dünya genelinde büyük afetler,medeniyetlerin çöküşü ve doğuşu gibi bir çok olay meydana gelmiştir!Hz Musa'nın Mısırdan çıkışı da bu tarihler civarındadır!M.Ö 1649'dan bir önceki geçişte yani M.Ö 5310 yılında ise Nuh tufanın olduğu tahmin edilmektedir!Bundan önceki geçişlere giderseniz bu geçişlerin Buzul Çağı,Atlantis gibi insanlık tarihinde önemli olay ve kültürlerle kesiştiğini görürsünüz.

Ve işte bu Marduk'ın son gelişi!! 21.12.12..!!Ve bu son 7. geliş!İlk insanın 25.000 yıl önce yaratılışındaki döngü tamamlanıyor!!3661*7=25627.Kur'an'a bakın Allah Dünyayı 7 tabakada yaratmıştır der.Bu sembolik anlamdır.7 gün Marduk'un 7 kere geçişidir.Bu da 7. geliş.
Bakara Suresi Ayet 29 ''O, yeryüzünde olanların hepsini sizin için yaratan, sonra göğe yönelip onları yedi gök halinde düzenleyendir. O, her şeyi hakkıyla bilendir.''

25.000 yıllık döngü tamamlanıyor ve güneş,ay,6 gezegen samanyolu galaksimizin merkezine doğru hizalanıyor.Bu hizalanma bilim adamlarının tespitlerine göre de 25.627 yılda bir oluyor!!.Marduk,Nibiru,666 numaralı gezegen de diyorlar(o gezegende belki de şeytan geliyor kıyameti getirmeye!)ne derseniz değin.Şeytanın numarası kabul gören 666 bu Marduk'un 3661'ine de sayısal olarak bayağı eşleşiyor.Allah günahlarımızı affetsin

İslama göre kıyamet Cuma günü kopacaktır.21.12.12 tarihi Cumaya denk geliyor!

Yunus Suresi Ayet 101De ki: “Göklerde ve yerde neler var, bir baksanıza.” Fakat âyetler ve uyarılar inanmayan bir topluma hiçbir fayda sağlamaz!

Hala inanmayacakmısınız!Hala nefsinize uyup hayvan gibi mi yaşayacaksınız!Uyanın artık karanlık uykunuzdan!

Uyanın!Siz uyanmasanız da Uyanış günü geliyor fazla beklemeyeceksiniz...

SON CUMAYA 1113 GÜN

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel yazmışsınız Tebrik ediyorum

Üst Alt