2012 yılı 2. Çeyrek planlanan Nokia N8 Halef - Yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
2012 yılı 2. Çeyrek planlanan Nokia N8 Halef - Yazılım

Nokia N8 Symbian Belle​

Bazı kaynaklara göre Nokia'nın şu anda kendi N8 Akıllı Telefon halefi olan başka bir amiral gemisi cihaz üzerinde çalışıyor. Yeni Nokia görüntüleme amiral gemisi cihaz aşağıdaki özelliklere sahip olacaktır: Ve Symbian OS (Belle sonra büyük yükseltme) tarafından destek verilecektir.

Özellikler:
  • 3,5-inç WVGA Clear Black ekran
  • Gorilla Glass
  • Optik Zoom Kamera (Kamera çözünürlüğü bilinmiyor)
  • 1GHz işlemci
  • 512MB RAM
  • Q2 2012 sürümü için Zamanlanmış

Nokia'nın Windows Phone bağlılığı göz önüne alındığında, Symbian faz planlarını açıkladı, yeni görüntüleme amiral gemisi eski işletim sistemi kullanacak oldukça tuhaftı.

Ama işin gerçeği, henüz tüm Nokia kamera sihirbazlık ele almak mümkün değildir Windows Phone Tango (WP iterasyon önümüzdeki bahar nakliye olacak). Windows Phone Nokia görüntüleme varlıklarının çoğu bağlantı noktası için mümkün olabilir erken, şimdi Q3 2012 sürümü için planlanmış olan Apollo/WP8 olacak.

Ve daha sonra piyasada 18 ay sonra ilan edildi sonra 24 ay sonraki bahar Nokia N8, Nokia pazarın aşamalı olacak eski bir cihaz olacak. Symbian yeni geliştirilmiş kamera amiral gemisi gerçekten kaliteli bir kamera kendi telefon umursayanların bu yaşlanma N8 değiştirmeniz gerekir. Mevcut özellikleri öne sürdüğü gibi, etrafında 350EUR fiyatlı olacak, özellikle eğer.

Kalır bir soru - Symbian'ın hangi sürümü, bir sonraki Nokia kamera amiral gemisi çalışacak . Şu Symbian sürümleri (Anna / Belle) nHD ekran çözünürlüğü desteği ve daha sonra bu yeni telefonun ekranı yüksek çözünürlüklü olması gerekir. Daha iyi görüntüler için destek ekliyor: "C"? Belle gibi tam teşekküllü bir Symbian güncelleme olabilir, ya da ismi ile Symbian gelen 3. Binbaşı yükseltme olabilir mi satın nasıl olacak muhtemeldir ki yorum yoluyla bize bildirin Nokia N8 halefi? Eğer satın almak için arkadaşlarınıza tavsiye eder misiniz ? Bu yazı gibi yaklaşan Nokia N8 halefi için sevgi göstermek için.

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Bu google translate mi? :)

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
evet

trontr

Üye
yeni n8 cıkacakmış kısacası. Güncellem ile ilgili bir duyuru değil ben ingilizce metni okudum internetten

pasha14

pasha14

Üye
Yeni N8 çıkarmaya ne gerek var ki ? N8-01 yapsınlar dış görünüşle biraz daha oynasalar bence çok daha iyi olur.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ceviriye bak makara :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Biliyordum ben bunun çıkacağını. Hatta ismini de söyleyeyim W8 (Windows Phone'lu N8) W7(Windows Phone'lu E7)

Uruloki

Uruloki

Üye
madness denilen özellikteyse ki optik zoom bile yeter buna wp7 olmadığı açık çünkü desteklemiyor wp7 yani biraz kısıtlayıcı çoğu telefonu özelliği belli wp7 de

TheMadness

TheMadness

Üye
madness denilen özellikteyse ki optik zoom bile yeter buna wp7 olmadığı açık çünkü desteklemiyor wp7 yani biraz kısıtlayıcı çoğu telefonu özelliği belli wp7 de
İşlemci gücü ve RAM'i arttırmışlar.

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide işlemci gücü ve ram i yeni çıkan belle li cihazlardada artırdılar hatta gpu yu dört kat hızlı olanıyla değiştiler

TheMadness

TheMadness

Üye
iyide işlemci gücü ve ram i yeni çıkan belle li cihazlardada artırdılar hatta gpu yu dört kat hızlı olanıyla değiştiler
Sen neyden bahsediyorsun? N8 tarzında yeni cihaz çıkacak ondan bahsediyorum ben.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Gorilla Glass" ekran. Hımmm dünyanın en dayanıklı camı...
Üzerinde halay bile çekilir :)
Ama genel olarak çok fazla bir güncelleme yok gibi.
Hele ki sistemi Symbian olacaksa, hiç yok...

Uruloki

Uruloki

Üye
madness dedin ya w8 filan onlar olmaz olamazda zaten bir kere harfli seslendirme yok nokia da daha sonra optik zoom u desteklemiyor yani bu özelliklerde olucaksa bu cihaz kesinlikle symbian kullanıyor olmalı

Lenneth

Üye
N8'in halefi bari dual core olsa.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla nokia tr müdür genel olan değil diğeri 2012 yılı içerisinde dual core cihazlarımız olucak symbian için demişti o zaman gayet iyi cihazlar bizi bekliyor olabilir yani symbian belle ile çok üstü bir performans gösterebilirler

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Çeviri 10 Numara olmuş :alkis

SilentOne

SilentOne

Üye
ceewiri süper yha

ak42

ak42

Üye
maymuna çevirdiler telefon piyasasıni nokia saşırdı iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt