Emrgncy Üye hasanaliliş' Alıntı: dostum ben hepsını sorunsuz yaptım fakat hala sertıfıka hatası alıyorum yardım edın lutfen Genişletmek için tıkla ... Telefonun modeli nedir???
hasanaliliş' Alıntı: dostum ben hepsını sorunsuz yaptım fakat hala sertıfıka hatası alıyorum yardım edın lutfen Genişletmek için tıkla ... Telefonun modeli nedir???
Silinen Üye 2469111 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: 5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. muna atınız. Genişletmek için tıkla ... uygulama yöneticisi nerede ? nokia 5800 xpressmusic
anılbaran' Alıntı: 5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. muna atınız. Genişletmek için tıkla ... uygulama yöneticisi nerede ? nokia 5800 xpressmusic
Emrgncy Üye yasinslms123' Alıntı: uygulama yöneticisi nerede ? nokia 5800 xpressmusic Genişletmek için tıkla ... Ayarların içerisinde..
yasinslms123' Alıntı: uygulama yöneticisi nerede ? nokia 5800 xpressmusic Genişletmek için tıkla ... Ayarların içerisinde..
Silinen Üye 2469111 Kapalı Hesap Emrgncy112' Alıntı: Ayarların içerisinde.. Genişletmek için tıkla ... bu işlemi yaptım. bana lazım olan programı yükledim. işim bitti. nortonu kaldırabilirmiyim ? - - - Eklendi - - - Çok Sağolasın İşime Yaradı
Emrgncy112' Alıntı: Ayarların içerisinde.. Genişletmek için tıkla ... bu işlemi yaptım. bana lazım olan programı yükledim. işim bitti. nortonu kaldırabilirmiyim ? - - - Eklendi - - - Çok Sağolasın İşime Yaradı
Emrgncy Üye yasinslms123' Alıntı: bu işlemi yaptım. bana lazım olan programı yükledim. işim bitti. nortonu kaldırabilirmiyim ? - - - Eklendi - - - Çok Sağolasın İşime Yaradı Genişletmek için tıkla ... nortonu kaldırabilirsin.. Rompatcher kalırsa yeterli..
yasinslms123' Alıntı: bu işlemi yaptım. bana lazım olan programı yükledim. işim bitti. nortonu kaldırabilirmiyim ? - - - Eklendi - - - Çok Sağolasın İşime Yaradı Genişletmek için tıkla ... nortonu kaldırabilirsin.. Rompatcher kalırsa yeterli..
Silinen Üye 2469111 Kapalı Hesap Emrgncy112' Alıntı: nortonu kaldırabilirsin.. Rompatcher kalırsa yeterli.. Genişletmek için tıkla ... *Client Platform *enCam-v1.0.2 *Flashlight Exretme *Nokia Ovi Provisi... *Nokia Smart Inst... *Nokia Store Client *Nokia Store *Nokia Store Laun... *Qt *QtMobility *sqlite3 *Türkçe bu programlar yüklü. hangileri gereksiz ?
Emrgncy112' Alıntı: nortonu kaldırabilirsin.. Rompatcher kalırsa yeterli.. Genişletmek için tıkla ... *Client Platform *enCam-v1.0.2 *Flashlight Exretme *Nokia Ovi Provisi... *Nokia Smart Inst... *Nokia Store Client *Nokia Store *Nokia Store Laun... *Qt *QtMobility *sqlite3 *Türkçe bu programlar yüklü. hangileri gereksiz ?
Emrgncy Üye yasinslms123' Alıntı: *Client Platform *enCam-v1.0.2 *Flashlight Exretme *Nokia Ovi Provisi... *Nokia Smart Inst... *Nokia Store Client *Nokia Store *Nokia Store Laun... *Qt *QtMobility *sqlite3 *Türkçe bu programlar yüklü. hangileri gereksiz ? Genişletmek için tıkla ... onlar kalabilir
yasinslms123' Alıntı: *Client Platform *enCam-v1.0.2 *Flashlight Exretme *Nokia Ovi Provisi... *Nokia Smart Inst... *Nokia Store Client *Nokia Store *Nokia Store Laun... *Qt *QtMobility *sqlite3 *Türkçe bu programlar yüklü. hangileri gereksiz ? Genişletmek için tıkla ... onlar kalabilir
Emrgncy Üye qenannege' Alıntı: Restore failled veriyor restore all diyince Genişletmek için tıkla ... olması lazım tekrar en baştan dene
qenannege' Alıntı: Restore failled veriyor restore all diyince Genişletmek için tıkla ... olması lazım tekrar en baştan dene
tiikerien Üye bu konuda daha önce installserver yoktu.o aşamaya gelene kadar gerekenleri yapsak da sorunsuz hack oluyor.installserver kaydetmek ne işe yarıyor.
bu konuda daha önce installserver yoktu.o aşamaya gelene kadar gerekenleri yapsak da sorunsuz hack oluyor.installserver kaydetmek ne işe yarıyor.
Emrgncy Üye tiikerien' Alıntı: bu konuda daha önce installserver yoktu.o aşamaya gelene kadar gerekenleri yapsak da sorunsuz hack oluyor.installserver kaydetmek ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla ... Bazı modellerde install dosyasını atmayınca hack işlemi tamamlanmıyor, eğer sende hack oluyorsa atmana gerek yok
tiikerien' Alıntı: bu konuda daha önce installserver yoktu.o aşamaya gelene kadar gerekenleri yapsak da sorunsuz hack oluyor.installserver kaydetmek ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla ... Bazı modellerde install dosyasını atmayınca hack işlemi tamamlanmıyor, eğer sende hack oluyorsa atmana gerek yok
Emrgncy Üye kewell67' Alıntı: yüklenemiyor yerleşik bileşen hatası alıyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... Sen sadece bu konudan hackleyebilirsin.. http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html
kewell67' Alıntı: yüklenemiyor yerleşik bileşen hatası alıyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... Sen sadece bu konudan hackleyebilirsin.. http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html
Emrgncy Üye dudaşlı' Alıntı: krdeş x-ploreyi kurdum ama ingilizce bi türlü taşıyamadım dosyayı sys/bin içine Genişletmek için tıkla ... x_plore da şu yolu takip et Menu>Tools>configuration Açılan sayfada üstteki tüm kutucukları işaretle ve sayfanın aşağısına doğru in language yazan yerin kenarındaki oklara dil türkçe olana kadar dokun. - - - Eklendi - - - byhickimsee' Alıntı: benım nokıa e72 var nasıl hackleyebılırımm.. Yardımmmmmmm.... Genişletmek için tıkla ... Birinci sayfada ekteki dosyaları indirip söylenenleri sırasıyla yap, yapamadığın yerde mesaj yaz yardımcı oluruz...
dudaşlı' Alıntı: krdeş x-ploreyi kurdum ama ingilizce bi türlü taşıyamadım dosyayı sys/bin içine Genişletmek için tıkla ... x_plore da şu yolu takip et Menu>Tools>configuration Açılan sayfada üstteki tüm kutucukları işaretle ve sayfanın aşağısına doğru in language yazan yerin kenarındaki oklara dil türkçe olana kadar dokun. - - - Eklendi - - - byhickimsee' Alıntı: benım nokıa e72 var nasıl hackleyebılırımm.. Yardımmmmmmm.... Genişletmek için tıkla ... Birinci sayfada ekteki dosyaları indirip söylenenleri sırasıyla yap, yapamadığın yerde mesaj yaz yardımcı oluruz...
sancarmehmet Üye telefonu hackleyince içerisindeki bilgiler de siliniyor mu? ( rehber, mesajlar, hafıza kartındaki belgeler vs. )
telefonu hackleyince içerisindeki bilgiler de siliniyor mu? ( rehber, mesajlar, hafıza kartındaki belgeler vs. )