[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

ya bişey sorcam peki ya Nokia Asha 302 için hack warmı??

Emrgncy

Üye
dostum ben c/sys/bin yolunu bulamadım

Öncelikle x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin...

bana da yardımcı olurmusun

hack i kaldırmak istersem format mı lazım programı silmek yeterli mi pm pls

- - - Eklendi - - -

eğer hack formatla geçecekse hard~soft ne tür formatta geçer

usk07

Üye
nortonu yüklerken . yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen degil yazıo yardm lütfen

haci kurulmuyor

shy7

Üye
Hocam 5800 kullaniyroum hackledim ama dosya bozuk uyarisi geliyor yükleme dosyalarini kurarken ne yapicam ???????????

shy7

Üye
Hocam hack sonrasi dosya bozuk hatasi neden gelir yahu ???

Emrgncy

Üye
Hocam 5800 kullaniyroum hackledim ama dosya bozuk uyarisi geliyor yükleme dosyalarini kurarken ne yapicam ???????????
C:/sys/bin konumuna attığın installserver.exe dosyasını x-plore ile bul ve sil (muhtemelen yanlış install dosyası atmışsındır.)

telefonu tekrar başlat ve rompatcher yamalarını aktif edip unsigned (sertifika hatası veren) bir uygulama yüklemeyi dene, sorunsuz yüklenirse hack tamamdır, hata vermeye devam ederse C:/sys/bin konumuna doğru install dosyasını atman gerekir..

shy7

Üye
tamam da 5800 için installserver.exe dosyasını buldum 2 yerden de ikiside aynı sen bi bul istiyosan bide onu deneyim olur mu ?

Emrgncy

Üye
tamam da 5800 için installserver.exe dosyasını buldum 2 yerden de ikiside aynı sen bi bul istiyosan bide onu deneyim olur mu ?
sen install dosyasını atmadan unsigned yüklemeyi bir dene, yüklenmezse bakarız

shy7

Üye
vaayyy gardaşım installserver dosyasına gerek yokmuş içim şişti be oldu bitti ne dosya bozuk diyor nede sertifika hatası diyor sağolasın