[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Emrgncy

Üye
Yine ben Hack işlemi başarılı oldu fakat sertifika hatası isteyen uygulamaları indirdim ama açılmıyor hareket olmuyor hiç
Yükledikten sonra açılmıyorsa, ya telefonunla uyumlu değildir, ya python veya Qt uygulamasıdır (Qt installer ve super python yüklemen gerekir) veya uygulamayı kurduğun yer yüzünden açılmıyor olabilir, uygulamayı tekrar C:/ dizinine kurarak birde öyle dene...

O dediğin programları nerden indircem ¿

exeli258

Üye

sa anıl aga bnm telde exe dosyasını tasırken c: SYS BİN dosyasını bulamıyor diger islemleri oldu hackli suan exe dosyasını tasımama gerek warmı

Emrgncy

Üye

sa anıl aga bnm telde exe dosyasını tasırken c: SYS BİN dosyasını bulamıyor diger islemleri oldu hackli suan exe dosyasını tasımama gerek warmı

Unsigned bir uygulamayı yükleyebiliyorsan exe dosyasını atmana gerek yok...

bin klasörünü görebilmek için x-plore ayarlar sayfasına gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasından open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin...

anılbaran burdaysan bana ulasabilirmisin kardeşim bu hack olayını yapamadımda 5 dk sölesen bi facebook/doganyldz16

igetsky

Üye
sadece su 8. adimi yapmadim biraz karisik anlatmissin ekteki xplore demissin nerde yokki xplore hem exe dosyasinida thinkchange ile actim c5-03 icin olana tikladim ama bisey yok sadece acilan yrde ayni isim var hafiza karri simgesi var birde ama sonuc itibariyle hacklendi

5800 da çalıştı ve süper oldu elinize saglık dostum

sabah o uygulamayı yüklemeye çalışayım, sebebini bildiririm sana...

- - - Eklendi - - -

programın kendisinde hata var sanırım, kayıt işlemi tamamlanmıyor...

Tamam çok teşekkürler. Eğer bir çözüm bulursan bana da yazar mısın ¿

lider63

Üye
ya abi ne kursam dosya bozuk dio ne yapcam ben şimdi