anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Siyahterapi napalım ilk defa böyle bir işe kalkıştım önerin için sağol
Cfwyi kurmayı da deneyecektim ama hacklemek gerekiyormuş önce o yüzden yapamadım. Şimdi de cfw yapmak istiyorum. Kafama göre kullanmak istiyorum
cfw kurmak için hack gerekmiyor ki
Ben yanlış bakmışım sanırım :S ne yapmalıyım peki
bilgisayarın olsun yeter . Xp mi kullanıyon ? Jaf diye program var onu kurcan önceBen yanlış bakmışım sanırım :S ne yapmalıyım peki
bilgisayarın olsun yeter . Xp mi kullanıyon ? Jaf diye program var onu kurcan önce
işin zor dikkat edinde telefon çöpe gitmesinbilgisayarın olsun yeter . Xp mi kullanıyon ? Jaf diye program var onu kurcan önce
Yok hayır win7 kullaniyorumı jaf ı biliyorum evet
işin zor dikkat edinde telefon çöpe gitmesin
tamam uygun bi zamanda özelden ulaşıcam sana .
Tamam çok teşekkür ederim
oohoo kardeşim küçümsemek için yazmıyorum ama sen daha hack yapamamışsın cfw diyorsun orada yazanları düzgünce uyguladıysan hacklenmiştir. cfw ye hiç niyetlenme eline alırsın sonra telefonu eğer çok cfw istiyorsan 3-4 hafta araştır iyice bilgilen sonra denersin ama en iyisi ofw
ya daha geöen gün burdan teli hackledim bugun tekrar belle yazılımı yükkedim hack iişlemi şimdi olmuyo quorantine i tıklaryınca hata veriyo
güvenlik uyarısı:
uygulama güvenlideğil telefonunuz için zararlı olabilir diyo.devam diyorum.uygulama telefonla uyumlu değil devam edilsin mi diyo.evet dedikten sonra içerisindeki uygulamalrı tek tek gösteriyo devam dedikten sonra uygulama yüklenemedi diye hata veriyo.yardımcı olabilirsen sevinirim.
format atmadın mı güncelledikten son ra ? Ondan olabilir
----------Eklendi @ 00:16:37 ---------- Yazıldı @ 00:15:52 ----------
daha önce kurmayı denedim mi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?