2012 oldu hala bir gelişme yok :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
2012 oldu hala bir gelişme yok :(
Arkadaşlar 2012'ye girdik ama hala forumda özellikle mobil girenler için bir yenilik görmedim. (beğen botunu, konu takibi, bildirim vs.)
Ben şahsım adıma yeni yıla Maxicep adına bir süpriz ile gireceğimi umuyordum.
Ama hala umutluyum ve bekliyorum :)

Ozan

Ozan

Admin
Ben de forum temamızın hazırlıklarını ve son sekli veren grafiker arkadastan bir süpriz bekliyordum ve yılbası gecesi bile gelse yeni temamızı aktif edip yeni yıla yeni temayla girmeyi amaçlamıştım ama maalesef olmadı, forum teması %80 oranda bitti, çok kısa zamanda yeni forum arabirimini yayına alacağız ayrıca mobil tema için ise ilgili firmayla anlasma sagladık, bahardan önce bambaska dokunmatik cihazlara ve normal cep telefonlarına uygun mobil sitemizi yayına alacağız. Tüm bunlar gelişirken, bir yandan portal tarafında da hoşunuza gidecek çok güzel özellikler için çalışmalar basladı.

2012 Maxicep için, bir önceki yıla göre çok daha yenilik dolu ve profesyonel geçecek...

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve Mareşal
mstf_l

mstf_l

Üye
abi insallah dedigin gibi olur su anda cepten hicbir gorunumu duzgun kullanamıyoruz tam bir iskence oluyor 3 unde de

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Ben de forum temamızın hazırlıklarını ve son sekli veren grafiker arkadastan bir süpriz bekliyordum ve yılbası gecesi bile gelse yeni temamızı aktif edip yeni yıla yeni temayla girmeyi amaçlamıştım ama maalesef olmadı, forum teması %80 oranda bitti, çok kısa zamanda yeni forum arabirimini yayına alacağız ayrıca mobil tema için ise ilgili firmayla anlasma sagladık, bahardan önce bambaska dokunmatik cihazlara ve normal cep telefonlarına uygun mobil sitemizi yayına alacağız. Tüm bunlar gelişirken, bir yandan portal tarafında da hoşunuza gidecek çok güzel özellikler için çalışmalar basladı.

2012 Maxicep için, bir önceki yıla göre çok daha yenilik dolu ve profesyonel geçecek...

Bilgilendirme için teşekkürler.
Çalışmalarınızda başarılar!

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz :eller:

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Evet.Biraz daha kullanışlı olur.Umarım :eller:

gürgürbaba

gürgürbaba

Üye
ben aranıza yeni katılanlardanım sabırla bekliyorum

guero38

guero38

Üye
2008 den beri üyeyim sadece ara sıra girerim ama ilk kurulduğunda site böyle deildi daha şenlikti şimdi 3-5 tane kız hamam muhabbbetlerinden ve içiçe geçmiş çöplük gibi olmuş konulardan geçimiyor üye kaybettiğide bi gerçek benim anlamadığım daha önce 2 kere eleştiri yaptım diye uyarı verdiler eleştirmek geliştirmektir bunu anlamayan moderatörler var bunada uyarı verirseniz yuhhh diyorum artık oturup uyarı vermeye ayıracağınız kaloriyi azda çöplük olmuş aynı konudan 100 lerce açılmış konuları temizleyerek yenilikçi bikaç bölüm açarak merak ettirip üye kazanarak harcasanız çok daha iyy olur kimse kasıt aramasın seviyorum ama sık girmiyorum.

SHS

SHS

Üye
Ozan adminimizin söylediği yenilikleri merakla bekliyoruz:)

xinanux

Üye
güzel olacak inşallah...

serinaga

serinaga

Üye
HAYDİ Bakalım bekliyoruz, YAW bu arada mobil erişimden değişiklik var mı ?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt