Merhaba Arkadaşlar
Geçen ay olduğu gibi bu ayda “Ayın üyesi” olacak aday’ı seçerken karar vermek yine zor olduBir birinden değerli arkadaşlarımızın böyle etkinliklere sahip olmaları ve ayın üyeliğine aday olmaları maxicep ailesi olarak bizleri mutlu ediyor.
Adaylarımız çok fakat bildiğiniz gibi üzülerek söylemeliyimki sadece bir üyemiz bu rütbeyi alabiliyor, gönül isterki hak eden her üyemize bunu sunalım ama sadece bir kişiye verilmesi konusunda karar kılınmıştır.
2012 Nisan Ayında, oldukça aktiflik sergilemiş, paylaşımları ile kendini kanıtlamış, üyelerle diyaloğu, samimiyeti ve dosthane yaklaşımlarıyla ilgi çekmiş, örnek teşkil edecek davranışlarda bulunarak bizlerinde ilgisini çekerek adaylar listesinde ön plana çıkmış ve bu ayın, Ayın Üyeliğini hak eden arkadaşımız Byhaydar Olmuştur. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
Arkadaşımızı tebrik ederken, ayın üyeliğene aday olan diğer arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik eder teşekkürlerimizi bildirir ve başarılarının devamını dilerim. Katkıları ve başırılarından dolayı adaylarımıza ve tüm maxicep ailesine teşekkür ederiz.
Yetkili adminlerimiz rütbe aktarımını yapacakdır.
Keyifli forumlar

tebrikler kardeşim, devamını dilerim başarılarının![]()

Vay Haydar abiÇok şaşırdım vallaha
tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.
![]()
can kardeşim 
TebrikLeer... Darısı Başımıza![]()
![]()

tebrikler haydar abi![]()

Haydar'ım , tebrik ediyorum kardeşim . Aktifliğinin ve başarılarının devamını diliyorum ...![]()

Tebrikler![]()

ben de tebrik ederim![]()

Haydar abi tebrikler ama konuda göremiyoruz kendisini aldı rütbeyi gitti![]()

Tebrik ederim![]()

teşekkürlerTebrik ederim, seçimler her ay daha da zorlaşıyor gerçekten ayın üyesi olacak arkadaslar uzun aylardır istedigimiz kriterlere sahip olması lazım ki bir ay ona denk gelebilsin yoksa çok değerli ve çok çalışan, ayın üyeliğine çok uygun arkadaslar var aramızda emin olun ancak ufak oy farkları ile ayın üyesi rütbesini alacak arkadas seçiliyor iclerinden
İyi Forumlar

[ENGİN];4649064' Alıntı:vay kardeşime bak sen helal olsun tebrikler![]()
teşekkürlerTebrikler haydar kardeş

Tebrikler![]()

tebrikler haydar abi . Maşallah haber spikeri gibisin akşama kadar olan bitenden haberdar ediyorsun![]()

▓▒▒▒▓▒█ tebrikler█▒▓▒▒▒▓

Tebrikler![]()

tebrikler Haydar üstad![]()

Tebrikler

Tebrikler Haydar abi![]()

Tebrikler,cok aktif Birr üyeydi ve haketmişti.![]()
eyvelleh çok 
Tebrik ediyorum![]()
çok teşekkürlerHaydar'ım Tebrik ediyor, başarının devamını diliyorum

tebrikler ayın üyesi ve tebrikler yılın haber ajansı HHH
ayrıca haklısın benim olduğu kadar HHA nın da başarısı bu 
tebrikler Haydar
Tebrikler Haydar

evetöyle hakan abiBir geceyarısı operasyonu ile ayın üyesi olmuşsun.Hadi hayırlısı.Darısı başlarımıza
Bende çok çalışıyorum avatarımdan bile ne hale geldi
İnşallah darısı başına ne diyim . 

tebrikler