2012 en iyi telefon (anket)

Sponsorlu Bağlantılar

2012 En Güçlü En iyi Telefonu

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
2012 en iyi telefon (anket)
Önceki anketim gerçekten çok saçma ve uyduruktu burda biraz daha ciddi bir anket açtım kimseye nie bu markayı seçtin diye tartışmayacğım sonuçları başka bir konu ile sıralayacağım....

Tam 17 Telefon Ekledim..(En iyileri)

Krofessional

Galaxy S2 süper amoled 2.4ghz 1 gb ram 8mp hd kamera gps wireless b g n bluetooth 4 ics 4 105 gr 8 mm mesajları konusarak yazma falan

R.A.M

R.A.M

Üye
s3 çıkmadı ankete koyman hata telefonun detayları tam olarak bilinmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
s3 çıkmadı ankete koyman hata telefonun detayları tam olarak bilinmiyor.

az çok tahmin edebiliniyor Galaxy S2 çok güçbir tel zaten s3 çok daha güçlüdür yani

---------- Eklendi @ 19:39:15 ---------- Yazıldı @ 19:37:37 ----------

S3 ve 4S kafakafaya :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
en beğendiğim telefon burda iphone 4s ama şu telefona bir bluetooth koyamadılar gitti ya... inş diğer çıkacak olan iphonelara eklerler artık..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kesin birşey yok ama SIII bomba olacak

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
en beğendiğim telefon burda iphone 4s ama şu telefona bir bluetooth koyamadılar gitti ya... inş diğer çıkacak olan iphonelara eklerler artık..
Bluetoth var fakat veri alışverişi güvenlik sebebi ile yok ama sanırsam bir yazılım ile yapıyorlar...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

celeste programini bi arastir kardesim;) celeste ile bluetooth problemi ortadan kalkiyormus.

pRime.

pRime.

Üye
iphone 4s ve 808 benim favorim.

---------- Eklendi @ 20:55:27 ---------- Yazıldı @ 20:54:29 ----------

celeste programini bi arastir kardesim;) celeste ile bluetooth problemi ortadan kalkiyormus.

onunla dosya gönderip alabilmek için bin dereden su getiriyorsun, kurması tam bir işkence. üstelik karşıdan müzik aldığın zaman müzik çalara kaydedemiyorsun. ;)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
iphone 4s ve 808 benim favorim.

---------- Eklendi @ 20:55:27 ---------- Yazıldı @ 20:54:29 ----------

onunla dosya gönderip alabilmek için bin dereden su getiriyorsun, kurması tam bir işkence. üstelik karşıdan müzik aldığın zaman müzik çalara kaydedemiyorsun. ;)

bende iphone olmadigi icin tam olarak ne nasildir bilmiyorum kardesim;) forumlarda okudugum kadariyla bu programin boyle durumlarda tavsiye edildigini okumustum;) tabi bir iphone sahibi olarak sen daha iyi bilirsin;)

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Detayları

tempestshine

tempestshine

Üye
808 :oke:

klongs

klongs

Üye
bu sefer düzgün bir anket olmuş

pRime.

pRime.

Üye
inanılır gibi değil, herkes görmediği bir telefona oy vermiş. :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
atoubo

atoubo

Üye
Bence galaxi notedir s2den dha iyi bi cihaz

key43

key43

Üye
Apple İphone 4S :oke:

forever1907+

Üye
Büyük oynuyosun ama şöyle bi gerçek varki daha resmini görmediğimiz telefon hakkinda yorum yapamyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt