2012 Düzmecesi!!! (Kıyamet Günü, Göktaşı, Foton, Marduk, Mayalar)

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Olabilir neden olmasın, düzmece olduğuna inanmıyorum.

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
düşünce ve film çok saçma ama filmdeki grafikler baya sağlam ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
2000 yılında da kıyamet kopuyordu, 2006'da da. Ama olmadı. Sadece ne oldu. Bunları ortaya sürenler dolar milyarderi oldu ...

JAGLER-25

JAGLER-25

Üye
bu yazın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN...

layberk

Üye
Ben inanırım ...
zaten milyerderlerde sizin sayenizde zengin oluyor inanmasan şaşardım müslaman olmadığından tetirginim :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ve birde şunu syliğim arklar bu 2012 olayı akşamları çocuklarımızın uyuması için anlattığımız masallardan farksızdır

Catty

Catty

Emekli Yönetici
zaten milyerderlerde sizin sayenizde zengin oluyor inanmasan şaşardım müslaman olmadığından tetirginim :hmmm

ve birde şunu syliğim arklar bu 2012 olayı akşamları çocuklarımızın uyuması için anlattığımız masallardan farksızdır

Söylediğiniz şeyde haklı olsanız bile, ne kadar ciddiyetle yazdığınız , Türkçeyi nasıl kullandığınızdan belli!
İnsanların kararları sizi ilgilendirmez, onun dini de , cinsi de , karakteri de, kimseyi ilgilendirmeyen yorumunu yap, çık kardeşim.

Nazy

Nazy

Üye
düzmece değil! ama kıyamet günüde değil, o dan sonra farkı bir etkinin içerisinde bulunmuş olucaz
tabi bahsi geçen teorilerdeki:

• Birinci Gün: 21 Aralık 2012 olarak öngörülen bugün de yüksek enerji ve manyetik alanla birlikte hiçbir elektrik,elektronik ve manyetik alet çalışmayacak.Bitkiler,hayvanlar,insanlar ve tüm canlıların hücreleri bu enerjiden etkilenerek değişime uğrayacak buna bağlı olarak canlılarda bedensel bir değişim gözlenecek.Dünya zifiri bir karanlığa gömülecek.
  • İkinci Gün: İnsanın içindeki iç basınç dış basınçla fiziksel bir denge halindedir.Dahada
    yaklaşan yüksek enerjinin atmosfer basıncını etkilemesi ve basıncın düşmesiyle insanın iç basıncı fazla gelecek ve insanlar kendilerini kabarmış ,şişmiş gibi hissedecekler.Güneş Dünaymızı yeteri kadar ısıtamayacak ve dünya buzul soğukları iklimine girecek.
  • Üçüncü Gün: İyice yaklaşan foton kuşağı atmosferde sabahın ilk saatleriymiş gibi aydınlık bir görüntü oluşturacak ve dünya sanki şafak vaktiymiş gibi loş bir aydınlığa kavuşacak.
  • Dördüncü Gün: Foton enerjisiyle bir çok alet yeniden çalışmaya başlayacak ve gökyüzünde yıldızlar yeniden ve eskisinden daha yoğun bir şekilde belirecek.
  • Beşinci Gün: Dünya içinde bulunduğu loş aydınlıktan tamamen aydınlık bir evreye yani ana foton kuşağına girecek.Bu 24 saatlik gündüz evresindeki enerji tüm canlıları zindeleştirip kuvvetlendircek
  • Altıncı Gün: Foton ışınıyla gemiler artık uzayda yolculuk yapabilecek,insanoğlunun telepati gibi telekinezi gibi psişik güçleri ortaya çıkıp,insanlık süperbilince ulaşacak..
bilgiler 24 saatlik birimden ibaret değil her biri 100 200 yıllık periodlar olabilir
yani heyecana gerek yok:aha:

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
teşekkürler

mazlum1790

mazlum1790

Üye
hiç inanmıyorum

thylol

Üye
teşekkürler

eldergod

eldergod

Üye
Marduk black metal grubu deilmi ya :ehe

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Bir Cok Yorumumda bunu Belirtdim ama Anlamıyorlarki :(
Cok sagol doguş konu için :)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
kıyametin nezaman kopacağını bitek allah bilir yalan dolanla dünyayı mayalıyolar

salih1906baba

salih1906baba

Üye
paylaşımın gerçekleri yansıtıyorr ...
çok teşk. ve TEBRİK EDERİM

SilentOne

SilentOne

Üye
saolun açıklayıcı bilgi için

ogul8

ogul8

Üye
bizim sınıfta bir çocuk var 2012 ye hazırlık yapıyor zaten mayalar 2012 ye kadar yaşayamayız deyip bırakmıştır kanımca

zaten o yazarlar hesap gününde dökülecek

kemal21

kemal21

Üye
Saçmalık

Paranoya

Paranoya

Üye
Konuda evrim ve reenkarnasyon yanlılarından hiç bahsedilmemiş.

Yok illa ki konuşacağım diyorsan söyleyeyim; reenkarnasyona ben de inanmam ama Adana'da tanıdığım bir arkadaş, daha yeni konuşmaya başladığı zamanlarda kendisinin evli ve 3 çocuk babası olduğunu söylemiş. Evinin de Gaziantep'te olduğunu hatta bir de kırmızı renkte bir Anadol marka vasıtası olduğundan bahsetmiş. Israrları yüzünden aile Gaziantep'e gitmiş ve çocuğun eşi ve çocuklarını bulmuşlar. Çocuk kendisi hakkında bütün bildiklerini söylemiş. Hatta sadece eşinin ve kendisinin bildiği sırları da paylaşmış. O çocuk şimdi 22 yaşında ve Adana'da ailesiyle kalıyor. Bazen de Gaziantep'e ailesinin yanına gidip, onlarla vakit geçiriyor.

Buna ne diyeceksin?

Konuya gelince; 2012'de kıyametin kopacağına inanan kaç kişi var ki? :) Elbette ki Allah bilir. Peki soramadan da edemeyeceğim; Mayalar'ın kalıntılarında, yani tabletlerde henüz sırrı çözülemeyen onlarca resim var. Keşke bu konuda da açıklama getirseydin de bizi biraz daha tatmin etseydi bu konu..

Anaaa . . ..

Üst Alt