zaten milyerderlerde sizin sayenizde zengin oluyor inanmasan şaşardım müslaman olmadığından tetirginimBen inanırım ...

zaten milyerderlerde sizin sayenizde zengin oluyor inanmasan şaşardım müslaman olmadığından tetirginim
--------------- Ekleme ---------------
ve birde şunu syliğim arklar bu 2012 olayı akşamları çocuklarımızın uyuması için anlattığımız masallardan farksızdır

Konuda evrim ve reenkarnasyon yanlılarından hiç bahsedilmemiş.
Yok illa ki konuşacağım diyorsan söyleyeyim; reenkarnasyona ben de inanmam ama Adana'da tanıdığım bir arkadaş, daha yeni konuşmaya başladığı zamanlarda kendisinin evli ve 3 çocuk babası olduğunu söylemiş. Evinin de Gaziantep'te olduğunu hatta bir de kırmızı renkte bir Anadol marka vasıtası olduğundan bahsetmiş. Israrları yüzünden aile Gaziantep'e gitmiş ve çocuğun eşi ve çocuklarını bulmuşlar. Çocuk kendisi hakkında bütün bildiklerini söylemiş. Hatta sadece eşinin ve kendisinin bildiği sırları da paylaşmış. O çocuk şimdi 22 yaşında ve Adana'da ailesiyle kalıyor. Bazen de Gaziantep'e ailesinin yanına gidip, onlarla vakit geçiriyor.
Buna ne diyeceksin?
Konuya gelince; 2012'de kıyametin kopacağına inanan kaç kişi var ki?Elbette ki Allah bilir. Peki soramadan da edemeyeceğim; Mayalar'ın kalıntılarında, yani tabletlerde henüz sırrı çözülemeyen onlarca resim var. Keşke bu konuda da açıklama getirseydin de bizi biraz daha tatmin etseydi bu konu..