yok yaw mod işi zor iş walla bütün konuları yorumları kısacası siteyi hep kontrol altında tutman gerekiyo. hoş s3 bölümünde ben hemen hemen herşeye bakıyom zaten yanlış yorumları yada aynı paylaşımları şikayet ediyom böle iyi ya takılıyorum ben kafama göre zaten teşekkür ederim kardeşim.
ooo bunu söylemek için bile çok geç kaldın ben kaç gündür kızgınlığımı nasıl dile getireyim sana die düşünüyorum sen hiç benim kızdığımı gördünmü yaa sen ne ki ben bile geç kaldım konu açılmış herkes tebrik ediyo benim haberim yok reşwan saolsun linkini atıwermiş konunun yoksa hayatta haberim olmazdı burdan Teşekkür ederim kardeşim.
ooo bunu söylemek için bile çok geç kaldın ben kaç gündür kızgınlığımı nasıl dile getireyim sana die düşünüyorum sen hiç benim kızdığımı gördünmü yaa sen ne ki ben bile geç kaldım konu açılmış herkes tebrik ediyo benim haberim yok reşwan saolsun linkini atıwermiş konunun yoksa hayatta haberim olmazdı burdan Teşekkür ederim kardeşim.
Hayırlı olsun.. Özellikle Belle temalarında senin üstüne tanımıyorum. Kaliteli tema paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle
Bu arada Belle için 640x640 ebatında wallpaper paylaşımlarını bekliyoruz
640x360 bizim 3.5'' ekranlarda uyumsuz oluyor .D
Hayırlı olsun.. Özellikle Belle temalarında senin üstüne tanımıyorum. Kaliteli tema paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle
Bu arada Belle için 640x640 ebatında wallpaper paylaşımlarını bekliyoruz
640x360 bizim 3.5'' ekranlarda uyumsuz oluyor .D
saolasın kardeşim. Sadece belle temalarındamı dewam ediyor zaten merak etme kardeşim 640x360 N8 demi uyumsuz oluyor niyekine. önce bi konu hazırlığı içerisindeyim onu bi halledeyim senimi kıracam değişik bişeyler yapmaya çalışırım 640x640 ebadında.
Teşekkür ederim kardeşim. ne kusuru 1 ay burdayız eri geci yok bunun reşwan link atmasa pm den benim bile haberim olmayacaktı benim forumun bu kısımlarından haberim yok bi giriyom s3 e bi daha da çıkamıyom