2012 Ağustos Ayının Üyesi : "najanaja" Tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye

sen 1 ay çalıştın oldun bu adam aylardır hakediyor bence walpepar temalar bölümü onun olmalı

yok o kadar deil o bölüm hepimizin

- - - Eklendi - - -

Tebrikler Aydın Abi İnşallah moderatörlük de olur üstesinden gelirsin evel Allah

yok yaw mod işi zor iş walla bütün konuları yorumları kısacası siteyi hep kontrol altında tutman gerekiyo. hoş s3 bölümünde ben hemen hemen herşeye bakıyom zaten yanlış yorumları yada aynı paylaşımları şikayet ediyom böle iyi ya takılıyorum ben kafama göre zaten teşekkür ederim kardeşim.

tebrik ederim üstad hayırlı uğurlu olsun

Tepkiler: najanaja
çok geç kalmışım kızma abi tebrikler

najanaja

Üye

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

çok geç kalmışım kızma abi tebrikler

ooo bunu söylemek için bile çok geç kaldın ben kaç gündür kızgınlığımı nasıl dile getireyim sana die düşünüyorum sen hiç benim kızdığımı gördünmü yaa sen ne ki ben bile geç kaldım konu açılmış herkes tebrik ediyo benim haberim yok reşwan saolsun linkini atıwermiş konunun yoksa hayatta haberim olmazdı burdan Teşekkür ederim kardeşim.

başını okurken tırstım bi an rica ederim Aydınlı abim

tbrikler

- - - Eklendi - - -

tbrikler

lordufuk

Üye
Tebrikler

Hayırlı olsun.. Özellikle Belle temalarında senin üstüne tanımıyorum. Kaliteli tema paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle
Bu arada Belle için 640x640 ebatında wallpaper paylaşımlarını bekliyoruz
640x360 bizim 3.5'' ekranlarda uyumsuz oluyor .D

najanaja

Üye

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

saolasın kardeşim. Sadece belle temalarındamı dewam ediyor zaten merak etme kardeşim 640x360 N8 demi uyumsuz oluyor niyekine. önce bi konu hazırlığı içerisindeyim onu bi halledeyim senimi kıracam değişik bişeyler yapmaya çalışırım 640x640 ebadında.

Tepkiler: Cezzbedici3
Tebrikler Symbian^3 de Yaptığın Paylaşımların Takipçisisyim

Kusura Bakma Bu Arada Geciktim Biraz. Bu Aralar Sanırım Futbol Bölümü Takıntı Oldu Bende Buralara Bakmayı Unutuyorum

najanaja

Üye
Tebrikler Symbian^3 de Yaptığın Paylaşımların Takipçisisyim

Kusura Bakma Bu Arada Geciktim Biraz. Bu Aralar Sanırım Futbol Bölümü Takıntı Oldu Bende Buralara Bakmayı Unutuyorum

Teşekkür ederim kardeşim. ne kusuru 1 ay burdayız eri geci yok bunun reşwan link atmasa pm den benim bile haberim olmayacaktı benim forumun bu kısımlarından haberim yok bi giriyom s3 e bi daha da çıkamıyom

evren991

Üye
tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...