2011-yilinda-cikan-sony-akilli-telefonlar-android-jelly-bean-guncellemesi-almayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
2011-yilinda-cikan-sony-akilli-telefonlar-android-jelly-bean-guncellemesi-almayacak
Sony, Android Jelly Bean güncellemesi alacak 2012 model akıllı telefonlarının listesini açıkladı. Listede Xperia T, Xperia TX, Xperia V, Xperia S, Xperia acro S, Xperia ion, Xperia P, Xperia go ve Xperia J yer alıyor.

Aralarında Xperia U, Xperia miro ve Xperia tipo’nun da yer aldığı 2012 yılına ait giriş sınıfı modelleri de güncelleme alacak cihazlar listesinde bulunmuyor. Şirketin 2011 yılında piyasaya sunduğu akıllı telefonların ise tamamı Android Jelly Bean’den mahrum kalacak. Sony’den yapılan açıklamada Xperia T, TX ve V’nin 2013′ün ilk çeyreğinde Android Jelly Bean’e yükseltilecekleri belirtilirken, diğer cihazlara ilişkin olarak ise bir zaman verilmedi.

Alinti:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
geçmiş olsun xperia lı arkadaşlara.

Kerim.

Kerim.

Üye
gecmis olsun dert ortaklarim:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iyi olmamış.

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
yuh ya yuh

Kerim.

Kerim.

Üye
custom romlar var.dert etmeyin.neo v ye ics geldi de ne oldu?jb de aynisi olsaydi?

avcitalip

avcitalip

Üye
geçmiş olsun sonyciler,sony bence donanım seviyesini düşük tutuyordu şimdi destekte vermiyor tam olmuş sony kalite diyenlere tekrardan geçmiş olsun diyorum :evet: :oha: :angry:

- - - Eklendi - - -

2011 Cihazlara 4.0 ı bile doğru dürüst verememiştiler zaten :evet::off:

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
geçmiş olsun sonyciler,sony bence donanım seviyesini düşük tutuyordu şimdi destekte vermiyor tam olmuş sony kalite diyenlere tekrardan geçmiş olsun diyorum :evet: :oha: :angry:

- - - Eklendi - - -

2011 Cihazlara 4.0 ı bile doğru dürüst verememiştiler zaten :evet::off:

evet düzgün 4.0 bile veremediler 4.1 hiç yok :off::off::off:

avcitalip

avcitalip

Üye
evet düzgün 4.0 bile veremediler 4.1 hiç yok :off::off::off:

ayıpta bişey yahu,Samsung bile s2'ye 4.1 verecek,sony'nin satış stratejisi hTC'den de kötü :off: neyseki custom romlar var diye biliyorum (Arc S için CM10 falan varmı ?)

MaxipmaN

Üye
nokiayı geçtiler

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

ayıpta bişey yahu,Samsung bile s2'ye 4.1 verecek,sony'nin satış stratejisi hTC'den de kötü :off: neyseki custom romlar var diye biliyorum (Arc S için CM10 falan varmı ?)
Var Ray,Neo(V), pro, mini pro içinde var

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Go ya var da sola ya niye yok ki?? Anlamadım neden olmadığını

aleranol

aleranol

Üye
okadar telefonu boşa çıkarmadı. Belliydi bi pintilik bi b.. Yapacağı.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

port değilse sizin adınıza çok sevindim :evet: Arc S için var mı ?

Port ama en iyi xperia takımı yapıyor diğer romlar bile bu ekibin yaptığı kerneli kullanıyor bunun dışında paranoid android Aokp ve MIUI gibi romlarda var
Arc s içinde var

Elektr0

Elektr0

Üye
ben Gio ya 2.3.6 yükledim 4.0 çıktı halen nasıl bişidir bilmiyorum - kullanamadık yani yok yok android alacaksan nexus serisi akar :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
Port ama en iyi xperia takımı yapıyor diğer romlar bile bu ekibin yaptığı kerneli kullanıyor bunun dışında paranoid android Aokp ve MIUI gibi romlarda var
Arc s içinde var

port romlarda bir sürü bug olduğunu hatta bazı donanımların çalışmadığını duymuştum :evet:

hunter41

hunter41

Üye
hayırlısı be gülüm...:zzz::zzz:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
offffffffffffffff :zzz:

- - - Eklendi - - -

Ben bu sonyi
töbe töbe...

Adam Gibi ICS yayınlasa tamam ama yok işte oda yok!!

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Bundan sonraki Tek amacim NEXUS serileri olacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt