2011 Sonbahar Saç Trendlerine Göz Atalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2011 Sonbahar Saç Trendlerine Göz Atalım
sonbahar saç modelleri, sonbahar saç kesimleri, sonbahar saç modası, sonbahar saç trendi, sonbahrda hangi saçlar moda, sonbahar saç modası neler, sonbahar saç trendi

2011 Sonbahar trendi saç modelleri, saç kesimleri ve saç stilleri nasıl olacak birlikte inceleyelim hanımlar. Tarzınıza uygun saç kesiminizle, modaya uyum sağlayacak modeller yaratın.

Uzun saçlarınızı tepede toplayın ve hafif volüm verin. Saç aksesuarlarınız ile şık bir görünüm katın. Özel geceleriniz için arkadan topladığınız saçlarınıza tepeden kabarıklık vererek ışıltılı aksesuarlar ile tamamlayın.






Saçları kısa olanlar; saçlarınıza ıslak, dağınık ve doğal bir görünüm vermeye çalışın. Yapımı pratik olan saç modellerini tercih edin. Kısa saçlar için doğal görünüm sezonun trendi olacak. Doğal görünümlü kısa saçlar daha çekici olmanızı sağlar.




Örgü yapmayı seviyorsanız sınır tanımayın. Farklı modeller, sıradışı tarzlar yaratın. Yatarıcılığınızı kullanarak örgülerle saçlarınza çeşitli modeller verin. Tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.




 

pelın_

Hımm güzellermiş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt