Grunge Rock Tarzı Makyaj Nasıl Yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

failim

Üye
    Konu Sahibi
Grunge Rock Tarzı Makyaj Nasıl Yapılır
Önümüzde uzun bir kış var. Kışlık giysilerimizi yavaş yavaş çıkarttık ve her zamanki gibi giyinecek bir şey bulamadık ve alışverişe mi çıktık? Avm avm dolaştık tüm mağazalara girdik ve gördüğümüz ürünlerin bir çoğunda bir Grunge havası ve Rockesintiler hâkim. İşte 2014 modasında, saçında, makyajında tam bir Grunge ve Rock havası var. Deri ceketler, zımbalar, old school etekler… Makyajlarda siyah ıslak görünümlü gözler ve kırmızı rujlar… Saçlar ise asi doğala yakın dalgalar…

Bu stilin en önemli detayı siyah göz kalemi ile yapılan gölgeli makyajdır! Hakan Kültür ve Kum Agency ekibi bu makyajların nasıl yapılacağı hakkında en ince tüyoları veriyor. Bu makyaj günlük hayat için çok tercih edilen bir tarz olmasa da asi kişiliğini ön plana çıkarmak isteyen bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Makyaj modasının son trendi Rock stili makyajın yapımı çok kolay! Makyaj çantamızın olmazsa olmazları arasında yer alan siyah göz kalemimiz bu tarzın en temel makyaj malzemesi. Göz çevresine çerçeve şeklinde ya da yalnızca göz çevresinin üst kısmına kalın bir şekilde uyguladığımız siyah göz kalemini bir fırça yardımıyla dağıtarak daha buğulu ve geçişli bir görünüm elde edebiliriz.
Makyajınızın daha iddialı olmasını istiyorsanız ya da gecede kullanabileceğiniz bir makyaj haline getirmek istiyorsanız siyah göz kaleminizi koyu füme farlarla birleştirerek gölgeli makyaj elde edebilirsiniz. Rock stilinde önemli olan göz makyajının ön plana çıkmasıdır. Bu sebeple gözlerinize uygulayacağınız makyaja özen göstermeniz gerekir. Göz kalemini daha çekik sürerseniz farkınızı da yaratmış olursunuz.

Makyajınızın son detayı ise kullanacağınız ruj rengi! Trendlere baktığımız zaman gözlerinizi ön planda tutan rock stili göz kaleminizi kırmızı rujunuzla tamamlandığını görebiliriz fakat trendler bu diye abartıya kaçmamak lazım… Naturel tonlar kullanarak uygulayacağınız ruj tam bir bütünlük sağlayacaktır. Makyaj modasının bayanlara sunduğu pek çok alternatif arasında sizin seçiminiz bu ise siyah göz kalemi ile gölgeli makyajınıza başlayabilirsiniz!

Gelelim saç detaylarına… Asi, dağınık ve doğal saçlar bu trendin en önemli öğesi… Doğal dalgalı bir saçınız var ise kusursuz görünüme ulaşabilirsiniz… Aveda’nın saçlarınızı parça parça düşmesini sağlayan ürünleri ile aynı zamanda dalgalarınızı da belirginleştirerek hafif ıslak bir görünüm sağlayabilirsiniz. Özgür, doğal ve yalın hatta neredeyse hiç dökülmemiş saçlar bu tarzı bütünleyen görünümlerden diyebiliriz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt