2011 Milli Piyango Çekilişi I 2011 Milli Piyango Sonuçları I Milli Piyango Bileti Yılbaşı Çekişi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2011 Milli Piyango Çekilişi I 2011 Milli Piyango Sonuçları I Milli Piyango Bileti Yılbaşı Çekişi
2011, 2011 çekiliş, 2011 çekiliş sonuçları, bilet, bilyoner, büyük ikramiye, milli piyango, öneri, online piyango bileti, piyango, piyango bileti al, şans, yılbaşı

Her sene olduğu gibi bu sene de 1-2 tane çeyrek bilet aldım. Haydi hayırlısı…
31 ARALIK 2010 yılbaşı akşamı yapılacak çekilişte büyük ikramiye 35 milyon TL! Günlük faizi ~8000,00 TL gibi bir rakam ediyor! Eğer bilet aldıysanız o akşam da takip etmediyseniz sonuçları ertesi gün 2011 çekiş sonuçlar linkinden öğrenebilirsiniz.
On-Line Piyango Bileti

Vaktiniz yoksa bilet aramak için fellik fellik dolaşmanıza gerek yok. Gidin bilyoner.com‘dan bir hesap açın. Bankaların “Para Aktarımları” menülerinden kolaylıkla hesabınıza para aktarabiliyorsunuz. Sonra da gidip bilyoner.com’dan açık olan biletlerden istediğinizi seçin. İster rastgele bilet isteyin iserseniz “3″ le biten biletleri getir deyin… Bilet kolayca alın. Kazanırsanız küçük rakamlar nında hesabınıza geçiyor.
Bilet Fiyatları

Tam: 32,00 TL

Yarım: 16,00 TL

Çeyrek: 8,00 TL

Ben en büyük ikramiyeyi kazanmaktansa “kazanmak” fikrinden daha çok heyecan duyduğum için kazanma ihtimalini artırarak çeyrek biletlere yöneliyorum. Umutsuz yaşanmayan bu dünyada herkese bol şans!

• Beğen
Tepkiler: Necmati, Reşwan ve Burak

Burak

Üye
bize çıkmaz :D

Εthnic

Εthnic

Üye
rüyamda ak sakalli dedeyi tehtit ettim... kesin bana cikacak...:naughty:

messi1041

messi1041

Üye
bana son 5 sene üst üste amorti çıkıyor:ehe

Burak

Üye
yok yok çıkmaz. :D

çok denedim daha önce. :kop::kop:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yarın arkadas alalm beraber dedi bakalm:D

Mert

Mert

Üye
Bana çıkacak hiç uğraşmayın:naughty:

arslansem

arslansem

Üye
3 yıldır aynı filmi görmekten bıktım.Arkadaşlarla toplanıyoruz bir çeyrek bilet alıyoruz ortaklaşa.Biletle beraber tv karşısına geçiyoruz ve küfürler eşliğinde TRT'yi kapatıyoruz :ehe

tesadf

tesadf

Üye
Bize çıkmaz ama çıkarsada çok mahkbule geÇer :) Bekliyoruz bakalım 31.12.2010 gecesini sabırsızlıkla..HerKese Bol ŞansLar...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hiç almadım alsammı acaba.?:hmmm

Dafny

Dafny

Üye
10 taneden 9unu alsam bana çıkmaz...

greenmile

greenmile

Üye
kesin bana çıkacak bu yıl