2010 Sonbahar Kış makyaj trendleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
2010 Sonbahar Kış makyaj trendleri
Bu sezon makyajda “Makyaksızmış gibi” bir görünüm elde etmek önemli. Bu gerçek anlamda zıtlıkların yaşandığı bir sezon” diyen ve “Makyaj ya var ya da sanki makyajsızmış gibi bir görünüm var” diyen Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath, 2010 Sonbahar/Kış defileleri için 6 trend tasarladı:

- Zarif Mükemmellik
- Açık Hava Tazeliği
- Vitrin Mankeni Güzelliği
- Monoton Gözler
- Kaş Şekillendirme
- Belirsiz Dudak-Belirgin Dudaklar

Zarif Mükemmellik
Mükemmel bir baz, makyajsızmış gibi görünüm için önemli… Mükemmel biçimde aydınlatılan temiz, minimal, güzel ve doğal ciltler, gözler önüne seriliyor. İnci gibi aydınlık ve ışıldayan bir cilt ortaya çıkıyor.

Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath, modern teknolojik fondötenlerin, bu görünümü elde etmek için şart olduğunu vurguluyor ve kapatıcılar ile pudranın birlikte kullanımının bu görünümün elde edilmesi için kesinlikle gerekli olduğunu belirtiyor.

Öneri: Max Factor Natural Minerals Foundation

Açık Hava Tazeliği
Pembemsi, bordomsu, turuncumsu renkler ve bunların karışımı dahil olmak üzere çeşitli allık renklerinin kullanılması ile elde edilen tazelenmiş yüzler için Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath, “Soğuk ortamdan yeni gelmiş görünüm” diyor ve bu görünümü elde etmek için yanaklara açık pembe bir allığı, hafifçe uyguluyor.

Öneri: Max Factor Cream Blush Soft Pink

Vitrin Mankeni Güzelliği
Tüm kadınların birbiriyle aynı göründüğü standart güzellik anlayışını ortaya çıkaran bu trend için Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath, kızların her birinin dış görünümünü standartlaştırmak için nötr tonlar kullanarak yüz karakteristiğinin fazlasıyla vurgulandığı vitrin mankeni benzeri cildi yaratılıyor diyor.

Öneri: Max Factor Flawless Perfection Blush ve Max Factor Erase

Monoton Gözler
Daha az sert algılanan bir görünüm elde etmek için bej, mantar rengi, grimsi kahverengi, kahverengi ve gri renklerden oluşan bir palet kullanan Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath “Bu sezon daha yumuşak, dumanlı gözler görüyoruz” diyor.

Şık ve sade görünüm elde etmek için göz kapağı, göz ve alt kirpik çizgilerinin altında yumuşak bir mantar rengi, göz kapağının iç kısmında az miktarda göz kalemi ve sadece üst kirpiklerde maskara kullanılıyor.

Öneri: Max Factor Eyeshadow Duo Mystic Moon ve Max Factor Kohl Pencil

Kaş Şekillendirme
Güçlü kadına dair yeni bir güzellik idealinin ortaya çıktığı bu sezonda, kaşlar ve kaşların detaylandırılması gerçek anlamda odaklanılan bir konu haline geliyor. “Boyanmış kaşlar, tek kaş, mükemmel kaşlar ve erkeksi kaşlar…

Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath, “Bunların tümü bu sezon gerçek birer tema oldu” diyor. Siyah ve kahverengi sıvı kalemler kullanılarak kaşlar tek tek çiziliyor. Bazı modellerin kaş rengi açılıp; mavi, yeşil, turuncu, pembe ve şeftali rengine boyanıyor.

Öneri: Max Factor Eyebrow Pencil

Belirsiz Dudak- Belirgin Dudak

Belirsiz dudaklar
Varlığı ile yokluğu ayırt edilemeyen çıplak dudaklar yaratılıyor ve Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath bu görünümü elde etmek için parlatıcı değil dudak koruyucu kullanıyor. Pat, pek çok şovda, mükemmel ve gerçek nihai görünümü elde etmek için şeffaf dudak koruyucu kullandıklarını belirtiyor.

Belirgin dudaklar
2010 Sonbahar/ Kış sezonunda dudak renk paleti, koyu renkli meyvelerden oluşan bir sepeti andırıyor. Renklerin, dudakların ortasından dışarıya doğru yavaşça aktığı derin ve koyu erik rengi uygulanıyor. Dudaklara, şarap kırmızısı uygulanarak, kurutuluyor ve daha sonra yeniden sürüldükten sonra mükemmel mat kadife etkisi yaratılıyor. Ya da erik rengi şeffaf bir ruj uygulandıktan sonra rengin yumuşatılması için kağıt mendil uygulanıyor. Göz alıcı kırmızı parlak dudaklar, solgun cildin üzerinde belirgin bir ifade yaratıyor.

Öneri: Max Factor Colour Collections
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt