Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010/ Ocak Ayının Ayın Üyesi "Samsunspor". Tebrikler.
Sponsorlu Bağlantılar
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Wuhuu
Emir sen veya Hasan olur demiştim sen oldun tebrik ederim abi
X-LifeHard
Üye
Tebrikler
Samsunspor
Emekli Yönetici
çok Teşekkür Ederim hepinize sağolun
Salih Baba™
Üye
Tebrik Ederim Güven Abi...
Aklımda 3 kişi vardı...Onlardan biri de Güven Abiydi...
Çok güzel bir duygu Abi...Tadını çıkar...Online Listesinde isminin o renkte durması kişi için ayrı güzellik...
gökhanates
Üye
Tebrikler En çok hak eden sendin.
DiaBLoS
Admin
Tebrik ediyorum abim , tebrik ediyorum Gönüldaşım ..
Başarıların ve aktifliğinin devamını diliyorum Güven abim .
Emeklerin için teşekkürler ayrıca..
futbol123
Üye
tebrik ederim güven abi
silop_kms
Üye
Tebrikrikler...
Consul9
Üye
tbrklr
Catty
Emekli Yönetici
Ayın üyesi çehresi her geçen gün değişiyormuş meğer
Erken olmadı mı yahu :S
Ayrıca tebrikler Samsunspor.
Ama bence daha çok konu açan üyeler vardı
Şahsi fikrim olarak söylüyorum, daha çok uğraşan üyeler de vardı..
Biz MaxiCep yönetimi, moderatörleri ve 1 milyonu aşkın üye ile el ele vermiş senin beklentilerini karşılama gayesiyle hareket etmiyoruz Bilal. Bir bak bak bakalım kaç kişi memmnun kaç kişi değil. Şu korsan memnuniyetsizliklerini kendine sakla lütfen. Konu kilitlenecek değil, mesajlarını sildirtme! İnsanların mutluluklarına da gölge düşürme.
Konuda da yazdım, pek çok üye vardı göze batan ama aralarından yalnızca birini seçmek zorundaydık. Hepsi hakettiği gibi Samsunspor da sonuna kadar hakediyordu. Kendisini buradan tekrar tebrik ediyorum!
Ykaraca
Üye
tebrikler
Sidretül Münteha
Üye
Uzatmayınız Gerekenleri Zaten Ata Dile Getirmiş..
Tebrikler Abim
Pure Life
Üye
Evet arkadaşlar konu dışına taşmayalım. Burdan sadece tebrikleri alıyoruz. Sorunlarınızı bize pm yoluyla bildirebilirsiniz.
İyi formlar.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Tebrikler...
Godfather
Üye
Ben bu konuyu yeni gördüm ya Hayırlı olsun güven abim zaten tebrik etmiştimde olsun bir daha edeyim
Samsunspor
Emekli Yönetici
Teşekkür Ederim Arkadaşlar ..
Tebrik De Olacaktır Eleştiri De..
Fakat Ne Olursak Olalım Dost Kalalım
Bilal Estağfurullah , Gönlüm Geniş Benim Her Yoruma Açığım, Siz Birbirinizi Kırmayın Yeter , Rütbeler Gelir Geçer
haltie
Üye
Bir rütbe insana en az bu kadar yakışabilir.Her anlamda mükemmel bir insansın öncelikle güven abi bunu söylemeliyim.Benim özel bir durumumdan dolayı geç yazıyorum kusura bakma biliyorum sende demişsindir bu çocuk nerde.Ayın üyesi olmak demek yapılan haksızlıklara karşıda susmak demek değil.Burada kimse şahsi davranamaz.bir kimse değil herkes önemlidir.sen eşit ve mesefali bir insansın öyle bir sorumluluğun olmasada , herkes bunu başaramıyor maalesef.
seni tebrik ediyorum abi.eleştiriler olabilir.ama bu rütbe sana az bile.insanlığın arkadaşlığın abiliğin yeter.seni seviyorum iyiki bu forumdasın.sen olmasan ben burda olmayacaktım.gönüldaşlardan devam ediyor rütbe.demekki gönüldaş olmak herkese ve foruma yardımcı olmakmış.gönüldaş olarak gururlandım.rütbe güvenli ellerde.
ata bu arada o rütbeyi benden çok acımasızca aldın.alacağın olsun
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Ata abinin en büyük eğlencesi o rütbeyi almak zaten O yorumları yazmak için de çok uğraşmıştım silene çok teşekkür ediyorum ! Ya siz savunun ya da savunanı bırakın... Tekrar tebrikler Güven Abi
Samsunspor
Emekli Yönetici
Halitim Canım Kardeşim Benim
Eline Yüreğine Sağlık ..
Bu Emaneti Senden Almak Daha Da Anlam Kattı ..
Çok Teşekkür Ederim Güzel Düşüncelerine Kardeşim Yüreğine Sağlık ..
Enesim Sen De Sağolasın Paşam
Bu vesileyle tekrar hepinize Teşekkür Ederim arkadaşlar .