2010 Ford Fiesta

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
2010 Ford Fiesta

2010 Ford Fiesta Ressimleri
2010 Ford Fiesta Fiyat Listesi
2010 Ford Fiesta Özellikleri
Yeni Ford Fiesta

Yeni Ford Fiesta

Yıllık 350 bin adetlik kapasite dikkate alındığında Sıfır Ford Fiesta için tüm kapasitenin kullanılmak zorunda kalınacağı görülüyor. Aziz Vatanım Türkiye ye 4 motor seçeneğiyle giren 7. nesil Fiesta, bir Süre önce otomatik şanzıman seçeneğine de kavuştu.

Önde keskin bakışlı farların kullanıldığı Fiesta tasarımında kinetik dizayn felsefesinin varlığı hemen hissediliyor. Cesur tasarım otomobilin tüm hatlarında ön plana çıkıyor. 4 metrenin 5 santim altında kalan uzunluğa, 1 metre 72 santimlik genişliğe ve 1 metre 48 santimlik yüksekliğe sahip otomobil, 281 litrelik bagajıyla ortalamaları karşılıyor.

Trend ya da Titanium donanımla alınabilen Fiesta otomatikte teknik veriler ise şöyle: "1.4 litrelik bennzinli motor 96 beygir güç üretiyor. 100 km de ortalama 6,5 litre yakıt tüketen otomobil, bir km yol aldığında atmosfere 154 GR karbondioksit bırakıyor. Aracın 0-100 km/saat hızlanması 13,9 saniyede gerçekleşiyor." Otomatik şanzımanlı Fiesta 31 bin TL etiketle yola çıkıyor.

Yeni tasarımda ön farlar, belirgin ve dinamik tampon yapısı ile dikkat çekiyor. Gövde rengi, yan aynalar ve yeni jant seçenekleri Yeni Ford Fiesta ya ayırt edici bir görünüm kazanndırıyor.

Fiesta nın yeniliklerine gelince; Ford Fiesta nın yol Bilgiyisayarı yakıt ekonomisi, yakıtın bitmesine kaç kilometre kaldığı, ortalama hız, katedilen mesafe yada dışarıdaki hava sıcaklığı gibi ihtiyacınız olan birçook bilgiyi size anında veriyor.

Refakatçi aydınlatma: Yeni Fiesta nın refakatçi aydınlatma sistemi siz aracınızı parkettikten sonra bir Süre daha yolu aydınlatarak size yol gösteriyor.

Otomatik yanan farlar: Yeni Fiesta nın farları dışarıdaki ışık seviyesi düşmeye başladığında otomatik olarak devreye giriyor.

Yeni Fiesta nın iç tasarımı da yenilendi. Daha kolay okunabilir yeni gösterge paneli üst modellerde yol Bilgiyisayarını da içeriyor.

yağmurr sensörü: Ön cama entegre edilmiş yağmurr sensörü ile yağmurr yağmaya başladığında silecekler otomatik olarak devreye giriyor.

2010 fiyat listesi

Yeni Fiesta Trend 5K 1.25i >>> 27.210,00 TL
Yeni Fiesta Trend 5K 1.4 A/T >>> 31.320,00 TL
Yeni Fiesta Trend 5K 1.4 TDCi >>> 31.070,00 TL
Yeni Fiesta Titanium 5K 1.4i >>> 30.300,00 TL
Yeni Fiesta Titanium 5K 1.4 A/T >>> 32.850,00 TL
Yeni Fiesta Titanium 5K 1.4 TDCi >>> 32.850,00 TL
Yeni Fiesta Titanium 5K 1.6 TDCi >>> 34.375,00 TL

• Beğen
Tepkiler: ufuk19 ve DiaBLoS

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok şık bir araba .. Hoşuma gitti valla .
Teşekkürler Melekcim .

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Nee Demek Ali :D
Alsana ana :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şu an nakit problemi yaşıyorum :)
Oldu canım , Pazardan 2 kilo turşuluk salatalık mı alıyoruk .. Alsana diyon da . ? :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:ehe Pazar ve Benn Olamaz :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Neden kine .? :ehe
( Harbiden benimki de değişik bir örnek olmuş . Çaktırma . ) :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Nedeni Nedeni
Bilmem Öyle :D

futbol123

futbol123

Üye
güzel araba

'Davut

'Davut

Üye
2 gün önce başer'in bayisine gitmişdik...Bu kadar şık olamaz bir araba hasta oldum ..
Resimdeki göründüklerinden daha güzeller ....Daha önce mahellede filan görüyordum ama bu kadar güzel durmuyordu yada ben ordaki ortamdan dolayı çok beğendim...

Lord.iz

Lord.iz

Üye
benim için acıklı bir konu oldu hergün camdan bakınca karşı sol çaprazda garajda siyahını görüp iç geçiriyorum gecenin bu vaktinde yine bu arabayı görmek beni duygulandırdı :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
benim için acıklı bir konu oldu hergün camdan bakınca karşı sol çaprazda garajda siyahını görüp iç geçiriyorum gecenin bu vaktinde yine bu arabayı görmek beni duygulandırdı :ehe

Yazık :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ne Fiestaymış be . İlk görüşte aşık oldu herkes . :ehe

Sehzade

Üye
sanki fiat bravo ya benzemis

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Gibi Gibi :D