2010 Eurovision'a Tarkan gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
giderse bence ilk 5 kesin

kralxxx

kralxxx

Üye
Eurovision'u en çok önemseyen ülke biziz valla en önemli starlarımızı yolluyoruz sonuç berbatov. Aslında hiperstarımız AJDAR'ı yollayacaz kesin kazanırız :ehe nasıl olsa müziğe sanata oy verilmiyo öyle değilmi:pro:

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
:ehe:ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Son zamanlarda gündemden düştüğü için böyle bir organizasyona katılmasına ihtiyacı var zaten.Ama merak ediyorum TRT hala kendisine himaye etmeye çalışıyor organizasyonda çok başarısızlar.Birde ağzımızla kuş tutsak bundan sonra bizi birinci yapmazlar.Siyaset öyle çok ön plandaki eurovisionda.Neyse giderse de gitmezsede hayırlı olsun.Eurovision beni hiç ilgilendirmiyor tamamen siyaset yarışıyor.Bence bunun yerine tüm ülkenin devlet başkanları eurovision a çıksın şarkı söylesin hiç olmazsa popülerliği korunmuş olur :)

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
Son zamanlarda gündemden düştüğü için böyle bir organizasyona katılmasına ihtiyacı var zaten.Ama merak ediyorum TRT hala kendisine himaye etmeye çalışıyor organizasyonda çok başarısızlar.Birde ağzımızla kuş tutsak bundan sonra bizi birinci yapmazlar.Siyaset öyle çok ön plandaki eurovisionda.Neyse giderse de gitmezsede hayırlı olsun.Eurovision beni hiç ilgilendirmiyor tamamen siyaset yarışıyor.Bence bunun yerine tüm ülkenin devlet başkanları eurovision a çıksın şarkı söylesin hiç olmazsa popülerliği korunmuş olur :)
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...