2010 Adidas Bayan Ayakkabı Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
2010 Adidas Bayan Ayakkabı Modelleri

Pure Life

Pure Life

Üye

buna bayıldım

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Hiç güzel değilmiş.. en sondaki hoş

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hoşlar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Üçüncü Adidas ayakkabımı geçen hafta geri götürdüm, garantisi bitmeden...Heralde ben kullanmayı daha öğrenemedim :hmmm :ehe

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
bencede cok hoslar (:

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi

,

JokerGSM

JokerGSM

Üye
Yıl 2050 Adidas Kreasyonu basın toplantısı ile tanıtıldı...

Bu seneki kreasyonda en gözde model Superstar 4585689565985656

Yıllar sonra...

Yıl 3000 Adidas Kreasyonu basın toplantısı ile tanıtıldı...

Bu seneki kreasyonda en gözde model Superstar 5465489456878952145487897841546321

Forever Rudolf Dassler : ))))

Şaka bir yana Yukarıda ismi geçen Markanın yetkili satıcısı olan bir mağaza müdürüyüm..En azından eskiden :) Performace grubu ürünler harici Originals grubundan nefret ettim...Aslında suç bizim insanımızda Originals da o kadar harika şeyler var ki lakin bir tikky dir gitmiş millet Tutturmuş Superstar da superstar...

Dip Not: Hoş sattığım ürünüde beğenmiyordum açıkçası :) Puma fanatiğiydim ama napalım üni okuduk ...k yedik işssiz kalınca ayakkabıcı olduk :D

Herneyse konu sapmasın...

Ben Adidas da genelde performance grubu ürünleri daha çok seviyorum.Originals da ise ZX serisi favorimdi, ama Originals da bir model varki performance serisi sempatime rağmen gelip gönlümü çalmayı başarmıştır: Adidas Tokio Low.

Ve favorim Arkadaşlar Nette aratın Adidas Tokio Low; goretex teknolojisini üstünde barındıran bir modeldir Ve şuanda sadece R1 Mağazalarda bulunmaktadır...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
favorım nike:eheama modeller hosmus

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
aynennnn :D
bende nıke sevıyorum (:

Unstable01

Unstable01