2009 /Mayıs Ayının Ayın Üyesi "Turkordu". Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2009 /Mayıs Ayının Ayın Üyesi "Turkordu". Tebrikler
Merhaba Maxicep Ailesi,

2009 yılı Haziran ayında 700.000 üyemizin arasından, tek bir üyeye ‘‘Ayın üyesi’’ rütbesini vermek tabiî ki de hiç kolay olmadı. Ama 700.000 kişi arasından temiz ve güzel paylaşımları ile ve bunun yanı sıra site içerisinde gösterdiği aktif süresi ile bu rütbeyi gerçekten hak eden üyemizden birine verdiğimiz için kendimiz ile gurur duyuyoruz.

Sizi meraklandırmadan ayın üyesi rütbesine ‘‘Turkordu’’ isimli üyemizi laik gördüğümüzü açıklayarak, üyemizi yaptığı paylaşımlar ve aktif olduğu süre için tebrik ederiz. Aslında ayın üyeliği kavramı bundan sonra başladığını da hatırlatmadan edemeyeceğim. Yaptığı paylaşımlardaki güzelliği devam ettirerek, Türkçemizi özen ile kullanarak diğer üyelerimize bir örnek teşkil etmesi gerekir.

Neyse lafı fazla uzattım sanırım, bir dahaki aya yeni bir ‘‘Ayın üyesi’’ konusunda buluşmak üzere hoşçakalın!

Maxicep yönetimi, iyi forumlar diler!

:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff, lovestar, >>OnurBaba<< ve 1 kişi daha

Nazy

Nazy

Üye
Tebrikler Turkordu:)

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Tebrikler kardeş...

Doğan

Üye
hayırlı olsun...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Gönülden tebrik ederim.

Hediye olarak BMW X6 verelim :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tebrikler.Allah Utandırmasın.

İyi Forumlar

Ozan

Ozan

Admin
Tebrik ederim birçok paylasım yaptı ve birçok konuda üyelere yardımcı olmaya çalıştı.
Düzgün, özenli ve duyarlı hareketlerinden dolayı hakeden bir üyemiz, başarılar ..

Ancak bu ay seçim zor oldu gerçekten, turkordu ya çok yakın 2 rakip daha vardı ve onların da calismaları izlenmeye devam ediyoruz, inşallah önümüzdeki ay da onları görmek isteriz.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tebrikler kardeşim...Hayırlı olsun...:oke:

lovestar

lovestar

Üye
ayın üyeliği en çok bu arkadaşa yakıştı.yürekten tebrik ederim...

turkordu

turkordu

Üye
Herkese çok teşekkür ediyorum sağolun...

Salihyet

Salihyet

Üye
Tebrikler, başarılar :bigstar: :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tebrik ediyorum kardeşim , başarılarının devamını diliyorum .
Çok güzel bir duygu , emin ol :)

turkordu

turkordu

Üye
Teşekkürler Catty ve Salihyet.Bu ünvanı almak değilde Maxicep gibi bir sitede bulunmak çok güzel bir duygu belkide beni buraya bağlayan şey böyle bir sitenin varolmasıydı...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sadece varolmak yetmiyor ,bir sürü site var, ama bana sor bakalım hangisine üyesin diye , bir kaç taneye üye olsam bile birtane bile mesajım yoktur...İşte burda Maxicep'in değeri ortaya çıkıyor , bunu anlamak ve onun için çalışmak , daha da sevinç verici ve göğüs kabartıcı ,bir durum olmasının yanında , bunu kendine bir hediye say :) Hadi bakalım , tekrar tebrikler .

turkordu

turkordu

Üye
Ben hemen hemen bütün sitelere üyeyim zaten aynı kullanıcı adı şifreyle gir her türlü forum sitesine giriş yaparsın ama aynı şekilde benimde birçok sitede üyeliğim olduğu halde sadece Maxicep'i seçmemde bu sitenin ne kadar kaliteli ve özverili çalışmayla oluşturulduğunun kanıtıdır...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben hemen hemen bütün sitelere üyeyim zaten aynı kullanıcı adı şifreyle gir her türlü forum sitesine giriş yaparsın ama aynı şekilde benimde birçok sitede üyeliğim olduğu halde sadece Maxicep'i seçmemde bu sitenin ne kadar kaliteli ve özverili çalışmayla oluşturulduğunun kanıtıdır...

Hep birlikte el ele :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

Bende öyleyim sadece maxide konu açarım:coold: ama amaç zaten yabancı forumlarda ele düşen son çıkmış oyunları,programları Maxicep üyelerine kazandırmaktır....:oke:Bu görevi Maxicepte en iyi yapan kişilerden biride sendin özellikle Symbian 9.1(S60 3rd) Oyunları bölümünde paylaştığın yeni oyunlarla bu rütbeyi fazlasıyla hakettin....Allah utandırmasın.....:)
Tekrardan tebrikler inan cok güzel bir duygu....:coold:

turkordu

turkordu

Üye
Salih Baba&#8482;;1398078' Alıntı:
Bende öyleyim sadece maxide konu açarım:coold: ama amaç zaten yabancı forumlarda ele düşen son çıkmış oyunları,programları Maxicep üyelerine kazandırmaktır....:oke:Bu görevi Maxicepte en iyi yapan kişilerden biride sendin özellikle Symbian 9.1(S60 3rd) Oyunları bölümünde paylaştığın yeni oyunlarla bu rütbeyi fazlasıyla hakettin....Allah utandırmasın.....:)
Tekrardan tebrikler inan cok güzel bir duygu....:coold:

Teşekkür ederim.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
tebrikler

arslansem

arslansem

Üye
Tebrikler :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt