Praetor
Emekli Yönetici
2009/ Ağustos Ayının Ayın Üyesi "TuRkiShCowboy". Tebrikler.
Sevgili MaxiCep sakinleri, değerli üyeler, saygıdeğer arkadaşlar.
Bir "ayın üyesi" konusuna daha hoşgeldiniz!..
Şakşakşakşakşak (alkış efekti).
Geçtiğimiz ay, bildiğiniz gibi, böceğiyle de ünlü olan, ağustos ayıydı.
Genel olarak ağustosta yapılan paylaşımları, yazılan mesajları, açılan konuları ve sair hususları incelediğimizde forumumuzdaki pek çok üyenin ağustos böceği misali şakıdığına tanık olduk
Hatta ben de onlardan biriydim
Bol bol geyik, gır gır şamata ve dolayısıyla binlerce mesaj çıktı ortaya.
Aslında bu durumu çok da yadırgamamak gerekiyor. Yaz ayı, tatil ayı neticede, insanlarda bir rahatlık bir genişlik de yaratıyor haliyle.
Sonuç olarak ben -oyun ve gereksiz mesaj bölümünde yazılanlar da dahil- bu ay 3300 civarı mesaj attım foruma.
Ama beni bile geçip mesaj istatistiklerinde 2. olmamı sağlayan, mesaj sayısı 3500 mesajı aşmış, 431 teşekkür almış bir arkadaşımız var aramızda.
Ki biz, onu ayın üyesi seçmeye karar verdik
Ve karşınızdaaaa:
TuRkiShCowboy!!!
(şakşakşakşakşak - alkışlar - ıslıklar- kıyamet!!!)
Bu ay foruma dosya ekleyen, yararlı pek çok paylaşımda bulunan diğer üyeleri görmedik değil.
Ama bu derece büyük bir aktiflik ile Enes arkadaşımız ister istemez bu rütbeyi de almış bulunmakta
Zira sadece kendisi aktif olmadı, aktifliğiyle pek çok konuyu canlı tutarak başka üyelerin de aktif olmalarını sağladı
Kendisine rütbesini takdim ediyor, aktifliğinin siteye bağlılığıyla birleşerek ve artarak devam etmesini diliyorum
Umarım ben de, geçirdiğimiz ağustos böcekli aya yakışır, ağustos böceği kıvamında bir konu açabilmişimdir
(Sen çok yaşa Praetoooor naraları, konfetiler, meşaleler.......)
Bir "ayın üyesi" konusuna daha hoşgeldiniz!..
Şakşakşakşakşak (alkış efekti).
Geçtiğimiz ay, bildiğiniz gibi, böceğiyle de ünlü olan, ağustos ayıydı.
Genel olarak ağustosta yapılan paylaşımları, yazılan mesajları, açılan konuları ve sair hususları incelediğimizde forumumuzdaki pek çok üyenin ağustos böceği misali şakıdığına tanık olduk

Hatta ben de onlardan biriydim
Bol bol geyik, gır gır şamata ve dolayısıyla binlerce mesaj çıktı ortaya.Aslında bu durumu çok da yadırgamamak gerekiyor. Yaz ayı, tatil ayı neticede, insanlarda bir rahatlık bir genişlik de yaratıyor haliyle.
Sonuç olarak ben -oyun ve gereksiz mesaj bölümünde yazılanlar da dahil- bu ay 3300 civarı mesaj attım foruma.
Ama beni bile geçip mesaj istatistiklerinde 2. olmamı sağlayan, mesaj sayısı 3500 mesajı aşmış, 431 teşekkür almış bir arkadaşımız var aramızda.
Ki biz, onu ayın üyesi seçmeye karar verdik

Ve karşınızdaaaa:
TuRkiShCowboy!!!
(şakşakşakşakşak - alkışlar - ıslıklar- kıyamet!!!)
Bu ay foruma dosya ekleyen, yararlı pek çok paylaşımda bulunan diğer üyeleri görmedik değil.
Ama bu derece büyük bir aktiflik ile Enes arkadaşımız ister istemez bu rütbeyi de almış bulunmakta
Zira sadece kendisi aktif olmadı, aktifliğiyle pek çok konuyu canlı tutarak başka üyelerin de aktif olmalarını sağladı

Kendisine rütbesini takdim ediyor, aktifliğinin siteye bağlılığıyla birleşerek ve artarak devam etmesini diliyorum

Umarım ben de, geçirdiğimiz ağustos böcekli aya yakışır, ağustos böceği kıvamında bir konu açabilmişimdir

(Sen çok yaşa Praetoooor naraları, konfetiler, meşaleler.......)