Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2008/Ocak Ayın Üyesi : "Nazy" tebrikler . 2008 in ilk seçimi
Uyrarı için saol dostum
Ama Yaratmanın Allah'a mahsus olduğunun Hepiniz gibi Bende Bilincindeyim.
Fakat ''Bu Kelimeyi Ne Yana Çekersen Oyana Gider'' Mantığıyla Düşünürsek
Hiç Türkçe Konuşamaz Duruma Geliriz...
Sonuçta Bilgi İşlem Dünyasında Kullanıla bilecek En Doğru Kelime Bu...
Çünkü MaxiCep Yoktu ve Var oldu. Bunuda Biri Yaptı.
Bilgisayar İle Din Konusu Kıyaslanmamalıdır.Din Çok Yüksek Bir Müessesedir.
Ama Yinede Dediğin Gibi Olsun Kelimeleri Değiştiriyorum Kardeşim
Tebrik etmek biraz mantıksız geliyor. Çünkü yetenek değil emek işi bu. Bence paylaşımları için teşekkür etmek daha uygun oluyor. Teşekkür ediyorum arkadaşım.
bende tebrik ederim.keşke daha fazla online olma şansım o0lsa o zaman bende yarışırdım bu onur için.olsun yinede güzel maxicepte olmak hepinize teşekkür.
***BlackrosE***
Üye
--------------- Ekleme ---------------
Nede Olsa Bi Grafiker
ouSahin
Üye
Ali biraz sinyal yakalım mı
dreamboys69 ve Ali'yle çok yakın zamanda beraber bir çalışmamız var kimse bilmiyor ama çok yakında herkez bayılcak
Tebrik etmek biraz mantıksız geliyor. Çünkü yetenek değil emek işi bu. Bence paylaşımları için teşekkür etmek daha uygun oluyor. Teşekkür ediyorum arkadaşım.
bende tebrik ederim.keşke daha fazla online olma şansım o0lsa o zaman bende yarışırdım bu onur için.olsun yinede güzel maxicepte olmak hepinize teşekkür.
sonuçta herkez gibi oda bir üye banlanmama gibi bir yetkisi yok biz yöneticiler dahilinde sitede kurallara uymama ve uygunsuz mesaj vs şikayetlerden ötürü yetkimizi kaybedebiliyoruz ve banlanabiliriz...