• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

2008 Bomba Şarkı DJ Tuncay Cukka Bubbling vs Culu 2008

Sponsorlu Bağlantılar

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
2008 Bomba Şarkı DJ Tuncay Cukka Bubbling vs Culu 2008
Link :
Yorumları bekliom:oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: byonur66, hilalx ve majestic1

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
bu yeni mi çıktı yaa

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Vardı ama bu yeni version :D:d

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
teşekkürler

bosnaqq

Üye
eline saglık guzel sarki:!

OMURKORKMAZ

Üye
saolasın

tugrah31

Üye
mükemmellllllllll

rcelesa

rcelesa

Üye
teşkrler

ahmetcimic

Üye
bu şarkı niye inmiyor

bora006

bora006

Üye
Link sizlere ömür...((:

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Link sağlamdır Şarkıyı indirmek için Dinlediğiniz yerde "Download this File" Yazısına tıklayın

Crescent-23

Crescent-23

Üye
çok teşekkürler

kum_sal

Üye
:ehe süper

_BoDeRiTe_

Üye
nerde Linq yhaw??:S

hayama

hayama

Üye
ya arkadaslar bu dj tuncayı dınlıyosunuz ya ya hıc parca dınlemedınız yada bılemıyorum ama bu dj nın parcaları hıc guzel degıl...........

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bu dj tuncayı dınlıyosunuz ya ya hıc parca dınlemedınız yada bılemıyorum ama bu dj nın parcaları hıc guzel degıl...........
Sen beyenmeye bilirsin arkadaşım ama beyenen beyeniyo benim yaptığım şarkıları
Ben diğer Dj lergibi Hazır Loop Hazır Melodi kullanmıyorum %100 emek vererek 0 dan şarkıyı yaratarak yapıorum
Yorumlar için herkeze teşekkürler
Başka yorum ??

djhasan14

djhasan14

Üye
SANKI O %100 EMEK WERMIOR TURKIYE YI TEMSIL EDICEK DJ LERI SOYLIYIM BAKSANA DAHA YENISIN HERHALDE ANLAMIYOSUN DJ KANTIK DJ REGGEA DJ TUNCAY VE BEN DJ HASAN O YOK BILMEM DJ SENOL MUS YOK BILMEM DJ ONUR MUS YOU TUBE YE GIR DJ SENOL YAZ IZLE SADECE 1 LOOP KOYUYOR SARKIYA DANDIK DEN O KADAR BEN ONUN YAPTIGI SARKILARI 9 YASINDAYKEN YAPIYODUM SIZ DAHA SARKI GORMEMISSINIZ ADAM GIBI SARKI GORMEK ISTEYEN BUYURSUN GELSIN BIZIM GRUP UMUZ BURDA ARKADASLAR...!

ibrahim_akkaya

ibrahim_akkaya

Üye
Dj Tuncay senin yaptığın şarkıları büyük bi zevkle diniliyorum başarlarının devamını candan istiyorum:oke::yuru sen benim içiin 1 numarasın...

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Dj lik hakkında birşeyler öğrenmek isteyenler Grubumuza katılsın

Üst Alt