2007'nin gafları.. "Bakire değilim. Ay rahibe değilim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
2007'nin gafları.. "Bakire değilim. Ay rahibe değilim"
Bakire değilim. Ay rahibe değilim"Düşünmeden konuşan ünlüler, bazen başlarına ciddi dertler aldı.

İşte 2007'nin gafları..




Karşınızda 2007 yılının gaf kral ve kraliçeleri

ATA: VERİCEN Mİ?: Beyaz Show’a konuk olan Ata Demirer, canlı yayında unutulmaz söze imzayı attı. Yayına telefonla bağlanan bir seyirci Ata’ya ‘Kız arkadaşın var mı?’ diye sorunca, Demirer bombayı patlatmıştı: ‘Ne yapıcan, vericen mi?’

BAKİRE DEĞİL RAHİBE: Hayatında ilişkiler yaşadığını anlatmaya çalışan Ebru Elver, “Bakire değilim. Ay rahibe değilim” demişti.

MAZHAR: KAŞAR: 2’nci Beyaz Show kazazedesi ise Mazhar Alanson’du. Seyirciye yaşını soran Beyaz, 41 cevabını aldı. Mazhar, ağzından ‘Kaşaaar’ lafını kaçırdı.

KÜFÜRSÜZ FUTBOL: Maç özeti verilirken rejiyi fırçalayan Yüzde 100 Futbol’un spikeri Güntekin Onay, yayına alındı. ‘Bitir demediniz mi ulan’ diye çıkışan Onay, istifini bozmadan devam etti.

HELİN VE LAİKLİK: Artık köşe yazarlığı yapan Helin Avşar, "Her şeyin laik olmasını istiyorum. Ne Mutlu Türkiye" demişti.

EŞEKOĞLUEŞEK TİGANA: Sanlı Sarıalioğlu, devre arasındaki reklamda Tigana hakkında konuşurken sesi televizyonda duyuldu: Bobo’yu sol açık oynattı eşekoğlueşek.

MUSTAFA MUHABBETİ SEVMEDİ: Okan Bayülgen’in Makina’sında Tayfun Duygulu’nun çok konuşmasına kızan Mustafa Topaloğlu, “Muhabbetin ağzına s..tınız. Ne anlatıyorum, bu ne anlatıyor” dedi.

SERAY’DAN ATATÜRK ‘YORUMU’: ‘Latife ve Fikriye’ adlı tiyatro oyununu değerlendiren Seray Sever, “Atatürk, hem Kurtuluş Savaşı’nı yapmış, hem de iki kadını birden idare etmiş. O bile böyleyse Türk erkekleri ne yapmaz ” demişti.
 


Yasminozz

Yasminozz

Üye
aslında düşünerek konuşmak lazım ama insanız işte oluyo böyle hatalar....bazen dil sürçmesinden bazende lafın ucunun nereye dokuncağını düşünmeden... :) :) :)
 

islam61

Üye
bak sen
 
keremerson

keremerson

Üye
Türkçe'miz çok farklı yerlere gidebiliyor bazen :ehe
 
dreamgirls

dreamgirls

Üye
rencide etmene gerek yoktu:utan
rencide etmedim, sadece gözünden kaçmış bişeyi gösterdim... :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu forumumuzda genelde oluyo, böyle göstererek rencide edilmediğini biliyo herkes... ;)
doğal şeyler bunlar:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
805
Doğuş Pertez
ALPARS™
Cevap
0
Görüntüleme
551
ALPARS™


Üst Alt