2007/Mart Ayın Üyesi : "Thebora"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dokuzharf

dokuzharf

Üye
Seni jüpiter üyesi seçiyorum thebora :spr
Yemişim ayın üyeliğini. :P

cllgr

cllgr

Üye
tebrikler.. :yuru

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tebrik ederim bora.....hakeden bi yere gitmiş.....devamını dilerim.....:spr :spr :spr

omayra

Üye
Tebrikler bora :yuru

thebora

Üye
zenci süpriz misin :gun1:

Thebora tebrik ederim, rengini DeepSkyBlue yaptım.
teşekkür ederim çok güzel olmuş renk:yuru :yuru
Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok mutlu oldum çok sağolun.Darısı başınıza inşallah...

kurt bey

kurt bey

Üye
ben nerdeyse 2 senedir üyeyim bissürü konu açtım bilgi paylaştım program paylaştım ama bizi gören yokkkk alooooo yönetim uyuma kurtoğluna sahip çık :)

bu arada bora kardeş tbr. ederim. özellikle 2.dünya savaşı konusunda verdiğin aydınlatıcı bilgiler ve fotolar çok iyi başarılarının dewamını dilerim

thebora

Üye
ben nerdeyse 2 senedir üyeyim bissürü konu açtım bilgi paylaştım program paylaştım ama bizi gören yokkkk alooooo yönetim uyuma kurtoğluna sahip çık :)

bu arada bora kardeş tbr. ederim. özellikle 2.dünya savaşı konusunda verdiğin aydınlatıcı bilgiler ve fotolar çok iyi başarılarının dewamını dilerim

sağol kardeş,darısı başına inşallah:spr

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Vallahi bende siteye ilk üye olduğum zaman galiba bu yaptığımdan sonra beni kesin ayın üyesi yaparlar derdim..hiç yapmadılar. Bu yönetimdekileri anlamıyorum.:ehe

Gönlümüzde tüm üyelerimiz altın değerindedir. Herbirisi değil ayın; tüm yaşantımızın örnek kişileridir. Burada yapılan sembolik bir seçimdir. Amaç gönüller hoş olsun. Sen Maxicep'in birtanesisin kurtoglu85.:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yönetim istifa :bann:

Hele bi van_hoijdonk warya tam sopalık. :off: :off: :off:

:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt