2007/Ekim Ayın Üyesi: ''worldcild'' Tebrikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sömürgen

Üye
hımm demek ayın üyesi seçilen bir kişinin ne yaptığını görmek istemek suç. eleştirmek suç. demekki şakşakçı olmak lazım.. vermisşiniz hemen ceza puanını demek yazdıklarımız gereksiz mesaj. computerörsit takma bunu giblerinden laf etsin onu görmezden gelin bizimki hemen gerksiz mesaj olsun. gördük sizin sitenizide yönetiminizide.

Ozan

Ozan

Admin
Ne yaptığını görmek isteyemezsiniz bu bir.
Çünkü 1 aylık sitede üye olmanız gerekiyor öncelikle
Yada dışarıdan tarafsız biriyseniz bile, worldchild' in 1 aylık mesajlarını profilinden aratabilir, konularını aratabilir , merakınızı giderebilirsiniz bu da iki.

Buralarda zaten onun yaptıklarını bilen üyelere sorarsanız, işte böyle tepki alırsınız kusura bakmayın.
Yaptıgınızın sizde farkındasınız, amacınızı anlamaya baslamak üzereyim birkaç mesaj daha atarsanız.

sömürgen

Üye
benim bi amacım yok kardeş ama olumsuz bişi söleyince herkes karşı atağa geçti amaç yolundan saptı. sanki o konuşan üyeler doğdukları günden beri buradalar. yeni üye olduk die konuşma hakkımız yokmu yani? yoksa benmi yanlış anlıyorum yazılanları?

Ozan

Ozan

Admin
1 Aylık üye olmadan, ayın üyesini eleştirme hakkınız en azından normal şartlar altında olmamalı diye düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum. Çünkü ayın üyesi, geçtigimiz 1 ay içerisinde ( 31 gün ) aktiflik sergilemiş ve yararlı paylasım yapmıs kisiden oluşuyorsa sizinde o süreçte burada olmanız gerekirdi mantıken.

Bunu tüm yönetim ve üyeler tebrik etmişken üstelik.

worldcild

Üye
ya nega ben arkadasa merakını gidersin die bikaç link verdım okadar..sömürgen hepimizi yeni üy eolduk ama sen biraz eleştiri seklınde değilde alaycı yaklasım sergilediğin için böle oldugu tatsızlıklar unutulsun tekrar foruma hoşgeldin

sömürgen

Üye
eyi gardaş bende tebrik ederim bravoo helal olsun böyle dewam et wordcid bol şans bilmem yeni üyelerin tebrik etme hakkı varmı artıkım idare edin

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
hımm demek ayın üyesi seçilen bir kişinin ne yaptığını görmek istemek suç. eleştirmek suç. demekki şakşakçı olmak lazım.. vermisşiniz hemen ceza puanını demek yazdıklarımız gereksiz mesaj. computerörsit takma bunu giblerinden laf etsin onu görmezden gelin bizimki hemen gerksiz mesaj olsun. gördük sizin sitenizide yönetiminizide.

Bir kişinin ne yaptığını görmek istemeniz elbette suç değil ama sanki mesajınızda emir verir gibi ya da hesap sorar gibi bir hava var. Biz mi yanlış anlıyoruz, siz kendinizi ifade etmesini mi bilmiyorsunuz?

Sitede onlarca aktif üye var, o kadar arkadaşın arasından tutupda worldchild'i süs diye seçmedik. Kendisi onlarca aktif arkadaşın arasında dosyalar ve destek bölümlerinde en aktif kişiydi, seçildi. Sitenin ilk amacı olan mobil telefonlar bölümünde aktif olmayan birisi niye ayın üyesi seçilsin ki, düşünemediniz mi bunu?

Yazdıklarınız mantık dışı, biz eleştirinin mantıklı olanını kabul ederiz. Computerörist'in yazdıklarında da bir şey yok, 'takma bunu' diyor çünkü yazdıklarınızın mantıksız olduğunu o da biliyor; arkadaşına öneride bulunması da çok normal bir şey..

İyi forumlar.

sömürgen

Üye
Bir kişinin ne yaptığını görmek istemeniz elbette suç değil ama sanki mesajınızda emir verir gibi ya da hesap sorar gibi bir hava var. Biz mi yanlış anlıyoruz, siz kendinizi ifade etmesini mi bilmiyorsunuz?

Sitede onlarca aktif üye var, o kadar arkadaşın arasından tutupda worldchild'i süs diye seçmedik. Kendisi onlarca aktif arkadaşın arasında dosyalar ve destek bölümlerinde en aktif kişiydi, seçildi. Sitenin ilk amacı olan mobil telefonlar bölümünde aktif olmayan birisi niye ayın üyesi seçilsin ki, düşünemediniz mi bunu?

Yazdıklarınız mantık dışı, biz eleştirinin mantıklı olanını kabul ederiz. Computerörist'in yazdıklarında da bir şey yok, 'takma bunu' diyor çünkü yazdıklarınızın mantıksız olduğunu o da biliyor; arkadaşına öneride bulunması da çok normal bir şey..

İyi forumlar.

eyi gardaş bizde tebrik ettik bitti daha ne anlatıyonki sen:huhu: sanada iyi forumlar...

worldcild

Üye
tskler chavrash dostum

sömürgen tebrik ettiğin için tesk ederim sanada...

__Midas__

__Midas__

Üye
Hocam tebrik ederim, eleştiri herzaman iyidir sen yolunda devam et, başarılısınki böyle bir ödül alıyosun :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
sömürgen mesajlarını görmedim ama...

arkadaşımızı onurlandıran bir ödüle bu kadar siline bilecek msjlar gndermen şaşırttı beni

arkadaşımızdan özür dilemeni ve tebrik mesajı gndermen herkezi mutlu eder:)

worldcild

Üye
düşünce için saol ous dostum saolsun tebrık etti beni artık fazla irdelemeyelımde konu burda kapansın..cunku yenı uyeler bızler ıcın cok değerli dimi....

bundan sonraki mesajlar sadece ayın üyeliğiyle ilgili olursa beni ve yönetimi cok mutlu edersiniz...tesekkür ederim

edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
TebrıkleR.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
dostum hayırlısı olsun bakalım

ANKARALI06

Üye
tbrkler

By_LOST

By_LOST

Üye
tbrkler kardeş işalah bizde oluruz bir gun

worldcild

Üye
tskler kardes insallah olursunuz

bur123

Üye
bende seni tebrik ederim.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt