2007/Ağustos Ayın Üyesi: 'manyak!'' Tebrikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2007/Ağustos Ayın Üyesi: 'manyak!'' Tebrikler.
Geçtiğimiz 2007 Ağustos ayı boyunca, Maxicep'te sürekli aktiflik sergileyen, paylaşımlarını esirgemeyen, örnek davranışları ile öne çıkan üyemiz manyak! nicki arkadaşımızı Ayın üyesi seçiyoruz.

Kendisini kutluyoruz.

Önümüzdeki ay ayın üyesinde çok farklı bir formatla karşınızda olacaz. Şimdiden herkesin bu mertebe için elinden geleni yapmasını bekliyor ve arkadaşımızı tekrar tebrik ediyorum.

Maxicep Yönetimi :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlı olsun tebrik ederim bir üyemizi daha takdir etmis olduk daha sırada bekleyen yüzlerce, binlerce üyemiz var :oke:

Önümüzdeki ay ayın üyesine bir hediyemiz olacak bunu da simdiden söyleyelim. Bu ay olacaktı fakat 2-3 kere yasanan server sorunları halledildi önümüzdeki aya kadar artık kafamızı yeniliklere odaklı tutucaz.

mservank

mservank

Üye
tebrikler manyak

POWER

POWER

Üye
Tebrikler arkadaşım Manyak! :alkis

SelmanTE

SelmanTE

Üye
tebrikler manyak! hakedenlerdensin emin ol. ewt hakeden başka arkadaşlarımız da vardı
ama sadece 1 kişi seçilebileceğinden yönetimdeki arkadaşlar seni seçmişler
eminim son derece zor olmuştur onlar için...

Neyse senin aktifliğini her seferinde beğenerek takdir etmiştim hatırlarsan.. artık yeni üye deil
adını eskilerin arasına yazıyorum :)

tekrar tebrikler... :yuru :yuru

mAd_girL

mAd_girL

Üye
tebrik ederimmmm :alkis :alkis

systemexp

Üye
manyak, arkadaşım Tebrikler

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ayin üyesi Arkadasi En Icten Dileklerimle Kutlar Basarili Calismalarinin Devamini Dilerim :yuru

:maxicep:

manyak!

manyak!

Üye
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) bak duygulandım şimdi:utan siteye üye olalı 2 ay oldumasına rağmen beni seçmeniz beni çook mutlu etti inş bööle devam ederim ..tekrar tşkr ederim ....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önemli olan sitede ne kadar süre bulunduğunuz ve mesaj sayısı değil. Sanırım sizin ayın üyesi seçilmenizle bunu bir kez daha gösterdik.

Bu ay gerçekten zorlandık çünkü hakeden 2-3 arkadaşımız daha vardı. :oke:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Vayy beee hemşom kazandı!! tebrikler!! :maxicep: ;) :spr

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Tebrik edeirm. :spr

DefectoR

Üye
tebrikler ;) ya bu arada ben bu sitede her rütbede yer aldım ama ayın üyesi olmadım yaw :pro: nega duyrulur :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
bence çoq qüzel bir seçim

arkadaşımı yürekten kutluorum qerçekten kendisi çoq iiyi biri...

tbrik ederim :) manyak :)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
tebrikler...:oke:

M@xWeL

Üye
ayın üyesi ne oluyor ki ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her ay forumlara aktif olarak katılan ve yönetimin kendi arasında 1 ay süreyle ayın üyesi rütbesini taşıyacak üyeye verilen ad oluyor.

+ Önümüzdeki ay ayın üyesi olan arkadaşa sürpriz bir hediyemiz olacak. Bundan sonra uygulama böyle devam edecek. :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
ayın üyeliqi manyak a yakışıo:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt