• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

2006 Yılının En İyi Şarkıları(Yeniden Düzenlendi)

Sponsorlu Bağlantılar

arkadaslar sarkılar yenidir siz oylama yapıcanız sarkıları ındırmeden dınleyebılırısn

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Linklerde Hiçbir Sorun Yok Eğer İndirmeyi Basaramıyosanız Internet Download Manager Programını Kullanın;)

ufuk_-_can

Üye
ne zaman yenilenir bu linkler :D

ufuk_-_can

Üye
ya dostum ne download manageri ya link ler ölü diyorum günde 1000 tane linkten müzik indiriyorum ben zshare de sorun var bu günlerde

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum linklerde sorun yok gercekten tekrar baktım calısıyor dediğim programdan ındir

ufuk_-_can

Üye
kardeşim ne inat ediyosun anlamadım ya here dediginde tekrar download diyo download manager lede müzik olarak deyil adres olarak kayıt ediyo rapidshare den lan uploat yapın ya

--------------- Ekleme ---------------

ufuk_-_can

Üye
ya babiş valla düzeltin su linkleri
yenileseniz hiç bir sey olmaz

ufuk_-_can

Üye
dostum gercekten ayıp ya valla 2 tane link düzelticeksiniz oyuncak ettiniz tutturmuşsun saglam baska bir sey bilmiyosun ne olur sanki yenilesen inada girdin yalan yere

byilmazZ

byilmazZ

Üye
süpper :yuru

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SkyCaptain18

SkyCaptain18

Üye
Ya dostum bu zshare de indirme başlamıyo neden ya bu linkler mi bozuk anlamadım ama yenilendi diyo JaNbErG bi türlü çözemedim

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya dostum bu zshare de indirme başlamıyo neden ya bu linkler mi bozuk anlamadım ama yenilendi diyo JaNbErG bi türlü çözemedim

dostum zshareden ındırme alttaki alternatif linkinden indir zshare artık bişiler olmus koseyı donunce 180derece donuyolar:S

SkyCaptain18

SkyCaptain18

Üye
Öbürlerindende indirme linkini göremedim yada bende göz bozulması var artık

--------------- Ekleme ---------------

:mahcup::oke: buldum. :D Ordaki yazıyı DOWNLOAD yazısını görmemişim.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zippyshare var ordan indir hemen calısmayan dediğin linkin altında

yastiq

Üye
süpersin dostum.....

ufuk_-_can

Üye
kardeşim önce emegin için sagol ama bu linklerde ölü 0 mb. olarak görünüyo lar
hadi bi el daha at