Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
core2 duo ust sevıyeyse.
Revızyonun tutmadıgı ıcın E2220 bıle takamazsın....
Bulabilirsen P4 D930 ve üzeri Single Core işlemcilerde güzel olur. En azından ön bellek miktarları Dual Core serilerinden oldukça yüksek.
bu bmw ye şahin lastiği takmışsın ona örnek verilebilir
Tek çare yeni kasa....
yaaaa kardesım sen anlamıyosun heralde....
Sana dıyorumki pentium 4 ten baska ıslemcı takamazsın calıstırmaz o anakart....
Alla alllaaa...
Bılen bırıne soruyorsunuz bari lafımızı dınleyın....
olmaz dıyoruz.. Hala gelmıssın core 2 quad core 2duo pentıum dual ıslemcı yazıyorsun...
tobe yaaa olmaz calıstırmaz kelımesının neresını anlamıyorsun kardesım...
Ya pentıum 4 e razı olacaksın yada yeni kasa toplayacaksın...adamı sinirlendırıyonuz yaa
patladım valla
MERHABALAR ;
Arkadaşlar Win 7 Ultimate Yüklendi + 1 Gb ram çıkarttım + Bios Güncellendi
(Revision dediğiniz o şey bios sürümü olsa gerek)
ve Sonuç - puanım işlemci 4.6 ve ram 4.5
sadece lfs ve nfsu2 deneme şansım oldu ve sonuç . 100 fps.
Hasan (abi diyim artık yaşın 18) Revisiyonu ben bios sürümü diye bildim. ve update ettim . eski sürümüm 0801 şimdiki 1808
ve şimdi aslında bu işlemcileri de desteklemesi lazım -Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yalnız ben işlemciye gerek kalmadı diye düşünüyorum - 60 fps oyunlar 100 fps sabit oldu .
Sadece Ram'i çıkarttım . W7 ultimate bide bios güncellemesi - buna ek olarak işlemci fanını temizledim(tozdan pamuk çıktı) . ram'ın socketini değiştirdim.
Herşey için Herkese Teşekkürler.
Teşekkürler ama 64 bit işlemcime ağır gelir. ve 4 gb ram almam . gerek yok. sadece şu 1 2 oyunu rahat oynatsın yeter.Tehlike "' Alıntı:rami 4gb yapsaydın win7 64bit kursaydın daha çok performans alırdın
-----
Şimdi Artık Sadece Ram Alacağım .
Ram için Ne önerirsiniz?
Kriterler - 800 Mhz + Sağlam bir marka + 3 yada 4 gb Ram.
Anakartımda 4 tane Ram Slotu var . (2 sarı 2 siyah)
4 gb önerirseniz - Dual yani 2x2 4 Gb ram alsam mı iyi - Single yani 1x4 Gb ram alsam mı daha iyi?
arkadaşım senin işlemci cok kötü o yüzden kasıyor o ekran kartı pes de kasmaz ekran kartında darboğaz var senin hemde cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?