Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2000TL ye kadar sınırım var
Sponsorlu Bağlantılar
adil123321
Üye
Konu Sahibi
2000TL ye kadar sınırım var
2000TL ye kadar sınırım var bana telefon önerebilirmisiniz
avcitalip
Üye
paran değil de asıl zamanın var mı ? varsa yılın 2.yarısında süper cihazlar gelecek bence bekle note 3 falan alırsın
reaurora
Üye
htc one + galaxy s3 alabilirsin
Furkan Emekli
Üye
Bence diğer telefonları bekle.
loneely42
Üye
2binin varsa tel önerisine ihtiyacın yok bence zaten piyasada 2binin üstünde tel yok
hangisini istiyorsan al
Benim görüşüm iphone5
Kerim.
Üye
one veya ip5
codblackops2
Üye
sakın biri çıkıp discovery al demesin
Dj_ShArK_001
Üye
acil değilse beklemeni öneririm
DiaBLoS
Admin
HTC one en doğru tercih olur bana göre .
Fiyati da 2000 TL zaten .
smh60
Üye
Note 3 bekle yada HTC one
LimePie
Üye
gm discovery tabiki 1400ede aksesuar alırsın şaka yaptım htc one veya galaxy s4 olabilir ip5te
sorma arkadaş 500 tl telefon önerisi diye konu açılıyor 100 tl daha ekle gm al yok 600 tl telefon önerisi ondada gm discovery al her tarafta duya duya sıkıldım bende
smh60
Üye
Sendemi aldın imzana bakılırsa almışsın
Türe
Üye
Zamanin da varsa Note 3 , iPhone 5s ya da 6 ( artik nasil cikarsa ) gelecek. Bunlari bekleyebilirsin. Yok beklemem dersen de S4 , Htc One ve iPhone 5 arasindan ihtiyaclarina uygun olani al.
saruman_me
Üye
htc one sadece sesi icin bile alinir..
fk555897
Üye
Telefonu ne için kullanacaksın. Onu söylersen daha iyi öneriler yapabiliriz. Ben sana HTC One ve iPhone 5'i öneririm.
- - - Eklendi - - -
Telefonu ne için kullanacaksın. Onu söylersen daha iyi öneriler yapabiliriz. Ben sana HTC One ve iPhone 5'i öneririm.
Invoke
Üye
Şimdi alacaksan HTC One, tereddüte lüzum yok. Ama ben olsam beklerdim. 3.çeyreğe doğru yaz bitsin az kaldı zaten, çok daha iyileri çıkacak... Zamanın varsa biraz bekleyebilirsin.
byhas
Üye
Kardeş bence Sony Xperia Z al. Özelliklerini duymuşsundur. Vatan Computerde 1.849 TL.