2000 TL'ye Kadar Telefon Önerisi Alabilirim

Sponsorlu Bağlantılar



funkankara

funkankara

Üye
Selam arkadaşlar,

Uzun süredir telefon arayışındayım bir türlü karar veremedim. Kiminin tasarımını beğendim donanım işime gelmedi, kiminin donanımı güzel kullanım kolaylığı veren tasarımı yok.

Aradığım cihazda en az 6GB Ram ve 128GB'a kadar bellek arıyorum. Telefonla en sık kullandığım konu oyun oynuyorum o nedenle ekran kalitesi de önemli tabi.

Önerilerinizi bekliyorum :bigstar:

128 GB bellek açısından fiyatına kıyasla baya iyi gözüktü gözüme. her şeyden önemlisi bence bi markanın eve kadar servis hizmeti vermesi. eğri oturup doğru konuşalım ne marka telefonlar alıp servis konusunda az rezillik yaşamadık.
 
  • Beğen
Tepkiler: maxiburaq
purupak

purupak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlara herkese tavsiyesi için teşekkürler aldım. aynı fiyattaki cihazları epey inceledim ve 128GB bellek olana rastlamadım. bir de bizim kayınbiraderin casperda çalışıyor olması avantajından yararlanıyım dedim :) tekrar ilginize teşekkürler, cihazı soracak olursnaız 128GBROM, 3GBRAm falan işlemsel olarak pratik hızlı bi telefon yapmışlar. hafif ve kullanımı kolay olması da şu an için memnun olma sebeplerimdem. umarım aldığımıza pişman olmayız.
 


Üst Alt