2000 ruhu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
2000 ruhu

Fatih Terim, bugünlerin mesajını tarihler 6 Kasım’ı gösterdiğinde, Romanya’da vermişti. Grupta takımının 1 puanı varken yeni rota çizmiş, “Son sözümüzü son maça kadar taşımak istiyoruz” demişti. İmparator’un öğrencileri, hocalarını mahcup etmedi. Aslan önce Romanya’da Cluj’u, önceki gün de Arena’da Manchester’ı parçaladı. Artık sıra son sözlere geldi. Cluj Ada’ya Manchester’a, Cim Bom ise iddiasız Braga’ya gidecek. Ancak kamuoyunda telaffuz edilmese de başta Terim ve ekibi olmak üzere Galatasaray’ın kurmayları daha fazlasının hayalini kurmaya başladı bile.

Terim için bir ilk

Galatasaray ile ilk kez gruplardan çıkma başarısına çok yakın olan İmparator yakın çevresine, “Bu havayı tanıyorum, güzel şeyler olacak hissediyorum” diyerek Şampiyonlar Ligi’ndeki çıtanın yüksekliğini işaret ediyor. Malaga, S.Donetsk, Valencia, Bayern Münih ve Barcelona’nın gruptan çıkmayı garantilediği son 16 yarışında Aslan’ın bu havasıyla yeniden tarih yazma ihtimali hiç de mucize gibi görünmüyor.

onurca06

onurca06

Üye
Neden olmasın.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu oyunla hayal ötesi ...
Kimse kimseyi kandırmasin ... Rakip bir barcelona çıksa ne olacak peki? Bu sefer şansta yardım etmez .
Öncelikle defansa acil bir çözüm üretmeliler ... Yoksa başarı falan hikaye ...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunla hayal ötesi ...
Kimse kimseyi kandırmasin ... Rakip bir barcelona çıksa ne olacak peki? Bu sefer şansta yardım etmez .
Öncelikle defansa acil bir çözüm üretmeliler ... Yoksa başarı falan hikaye ...

sezon başında gruplardan çıkarsak trransfer olacak demişti fatih terim ve başkanımız

zaza

zaza

Üye
Defans korkutucu Forvetler o kadar iyi olmasada kazanacak kadar yetiyor bize. Ancak kalede gol de görüyoruz. Manchester maçında welbeck midir nedir onun gibi forvetler olucak parçalar defansı Semihte bir yere kadar. Dany den çok kaybediyoruz. İlk defa manchester maçında hatasız oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...