Olmak ya da olmamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Olmak ya da olmamak


[h=2]Devler Ligi'nde ilk iki maç kaybedildi, ama umutlar tükenmiş değil. Fatih Terim'in gruptan çıkış planı hazır; Cluj'u hem içeride hem dışarıda yen, liderliği garantileyen Manchester'la en azından berabere kal, Braga ile son hafta finali oyna, hedefe ulaş[/h]
Süper Lig’i araç, Şampiyonlar Ligi’ni amaç olarak gören Galatasaray, geride kalan 2 hafta itibariyle sıfır puanla grubun dibine demir attı. Ancak bu 2 yenilgiye rağmen, umutlar kaybedilmiş değil. Aslan’ın hocası Fatih Terim, gruptan çıkış planını hazırladı bile. Buna göre Sarı-Kırmızılılar, Türk Telekom Arena’ya gelecek olan Cluj’u buradan eli boş gönderip, Romanya’da devirerek puanını 6’ya yükseltecek.


İngilizler kopup giderse...


Braga’nın da bu süreçte Manchester United’a 6 puan kaptırma ihtimali düşünülünce, Aslan her iki rakibini de alta almış olacak. Yoluna firesiz devam eden Manchester United ise neredeyse liderliği bile garantilediği için İstanbul’a muhtemelen yedek ağırlıklı bir takımla gelecek ve Galatasaray için müthiş bir fırsat doğacak. Aslan bu karşılaşmadan berabere bile ayrılsa puanını 7’ye yükseltecek ve Cluj-Braga eşleşmesinden galip çıkan tarafı bekleyecek, ki bu mücadeleyi kazanan taraf puanını 6’ya çıkarmış olacak.


1 puan bile yetebilir!


Böylece son haftada tam anlamıyla final maçına çıkılacak. Galatasaray, Braga deplasmanında berabere bile kalsa bir üst tura çıkma şansını yakalayacak. Tabii ki bu, en pozitif senaryo. Ancak işin bir de negatif tarafı var. Eğer işler yolunda gitmez ve Cluj maçlarında puan kaybedilirse, en azından üçüncülük hedef olarak belirlenecek. Terim bu düşüncesini, Braga yenilgisi sonrası da dile getirmişti.


Hiç düşünülmeyen seçenek


Bu doğrultuda tamamen hücuma endeksli oyun anlayışının daha defansif bir çizgiye çekilmesi de seçenekler arasında. Her şeye karşın akıllara bile getirilmeyen bir ihtimal var; o da grup sonunculuğu. Terim işte bu inancı takımına da aşılamaya çalışıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt