Aynen abi. :D Valla geliyor anca burda bize şekil yapıyor yakışıklı iki tane aslanım var diye :hih:
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Aynen abi. Genişletmek için tıkla ... Valla geliyor anca burda bize şekil yapıyor yakışıklı iki tane aslanım var diye
Kabız Civciv' Alıntı: Aynen abi. Genişletmek için tıkla ... Valla geliyor anca burda bize şekil yapıyor yakışıklı iki tane aslanım var diye
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Ben bunların daşlığını yerim Genişletmek için tıkla ... Tamam kral ye de bunu her yerde söyleme
Tahir' Alıntı: Ben bunların daşlığını yerim Genişletmek için tıkla ... Tamam kral ye de bunu her yerde söyleme
Oğuzhan Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Tamam kral ye de bunu her yerde söyleme Genişletmek için tıkla ...
Legendary. Üye Vay beee... 1000. Konunu hatırlıyorum senin yine kutlama açmıştın...Duygulandım Aferin
Oğuzhan Üye Konu Sahibi .TremmerT.' Alıntı: Vay beee... 1000. Konunu hatırlıyorum senin yine kutlama açmıştın...Duygulandım Aferin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah bro. - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: tebrikler oğuzhan Genişletmek için tıkla ... Sağol Bahadır abi.
.TremmerT.' Alıntı: Vay beee... 1000. Konunu hatırlıyorum senin yine kutlama açmıştın...Duygulandım Aferin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah bro. - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: tebrikler oğuzhan Genişletmek için tıkla ... Sağol Bahadır abi.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Tebrikler Oğuzhan... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Hidayet abi.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Tesekkurler Gokcen abim. Fakat anladim ki konu sayim 1.000.000 olsun. Her uye sevsin bizi yine de kimse umursamayacak bizi...
Tesekkurler Gokcen abim. Fakat anladim ki konu sayim 1.000.000 olsun. Her uye sevsin bizi yine de kimse umursamayacak bizi...
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: Tesekkurler Gokcen abim. Fakat anladim ki konu sayim 1.000.000 olsun. Her uye sevsin bizi yine de kimse umursamayacak bizi... Genişletmek için tıkla ... Seni bugün fazlasıyla duygusal gördüm. Ama böle düşünme lütfen, ne demişler 'iyilik yap denize at, balık bilmezse Halık bilir' sıkma canını.
Kabız Civciv' Alıntı: Tesekkurler Gokcen abim. Fakat anladim ki konu sayim 1.000.000 olsun. Her uye sevsin bizi yine de kimse umursamayacak bizi... Genişletmek için tıkla ... Seni bugün fazlasıyla duygusal gördüm. Ama böle düşünme lütfen, ne demişler 'iyilik yap denize at, balık bilmezse Halık bilir' sıkma canını.