20 tlye 1 gb sınırsız internet +100 dakika konuşma+300 sms

Sponsorlu Bağlantılar

murat_tapan

Üye
    Konu Sahibi
20 tlye 1 gb sınırsız internet +100 dakika konuşma+300 sms
arkadaşlar geçen ay ay yeni telefon aldım tabikide internetsiz olmaz eee bu telefonada kotada dayanmaz bunun için 1 gb kotalı internet almak için 20 tl yükledim birde ne göreyim 100 dakika konuşma 300 sms birde internet aldım tamamdır bu ay bir 20 tl daha yükledim yine geldi tarifenin adını bilmiyorum ama süper birşey
Not: genç türkcelliyim belki bundan olabilir...

selly1310

selly1310

Üye
20 tl tekelden felan yüklettiysen genelde 100 dakika ve artı 300 sms heryöne bedaba geliyor.süpriz kapmyanyası.ama herzaman oluyormu onu bilemem.kart alıp yükleyince gelmiyor o dakikalar

tufless

tufless

Üye
Ben hep marketten yüklüyorum , kart alıp yüklemek garanti olmuyor çnkü , ama bna hiç gelmedi

selly1310

selly1310

Üye
valla bana şimdiye kadar hep geliyor.artık nedenini bende bilmiyorum.eger 20 tl yüklersem 100 dakika artı 300 sms.zaten bana hr 20 tl yüklemede kafadan 60 dakika geliyor(bunun icin 5 tl vermiştim) şu an hattımda 520 tl nakit para var.20 tl yüklüyorum 60 zaten geliyor birde üstüne 100 dakika artı 300 sms.Bundan dolayı ana parayı hic ellemiyorum

tufless

tufless

Üye
Bana öyle şans hiç gülmedi ya ne işse anlamadm he :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1 gb sınırsız nasıl oluyor onu anlamadım :hmmm 1 gb mi sınırsızmı :D

shape2

Üye
1 gb sonrası hız düşer Extra ucret cıkmaması ıcın ınternet sınırsız gıbı gorunujyor dakıka ve sms ıle sana ozel kardesım ınternet ıle alakası yok kolay qelsın.

osmanakan

Üye
Arkadaş bombalamış. Turkcell verdiği hediyeye ya da aldığınız pakete 1 aylık süre verir. Bu süre içinde ancak verilenleri kullanırsınız. Bi ay içinde aynı kampanyadan(hediyeden) iki kez yararlanamazsınız. Arkadaşın 520 TL yapması için 26 ay boyunca bunu yapması lazım.

- - - Eklendi - - -

Arkadaş bombalamış. Turkcell verdiği hediyeye ya da aldığınız pakete 1 aylık süre verir. Bu süre içinde ancak verilenleri kullanırsınız. Bi ay içinde aynı kampanyadan(hediyeden) iki kez yararlanamazsınız. Arkadaşın 520 TL yapması için 26 ay boyunca bunu yapması lazım.

- - - Eklendi - - -

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Osman da fena bombalamış.3 kere tekrar ile :)

mah23442344

Üye
osman adam belki 26 ay boyunca yaptı ?????

blastx

blastx

Üye
arkadaşlar bu durum cidden zor zira osman arkadaşımızın da değindiği gibi turkcell turkiyenin en kazık oparötürü ünvanını kimseye bırakmaz zannımca öte yandan bu bir sabit paket olsa 26 aydır turcell bir reklam yayımlardı diye düşünüyorum ama yinrde bi açık kapı bırakmak lazım :)

selly1310

selly1310

Üye
osman kardeşim ben zaten 2 sene dir icinde bu parayı biriktirdim.bazen ayda bir kere 20 tl yüklerim bazende 40 tl.demek istedigim yükledigim para hep kalıyor onu harcamıyorum.zaten 60 dakika geliyor bana.amacım parayı orda biriktirip bir gün türkcell bu 60 dakika heryöne vermeye keserse faturalıya gecmek.bir ara 20 tl yükleyince 60 dakika heryöne hediye geliyordu.Sonra bir sms geldi.5 tl karşılıgında artık her 20 tl yüklememde bana 60 dakika heryöne bedava gelecek diye.bende bunun üzerine 1 kereye mahsus u 5 tl yi verdim.ondan beli her 20 tl yüklememde bana 60 dakika heryöne geliyor.Bundan 2 ay önce 20 tl yükledim baktım zaten gelmesi gereken 60 dakikanın üzerine birde 100 dakika +200 sms heryöne hediye geldi.paketin adı süpriz paketiymiş.bunu dün ögrenmdim.bu paketten 3 ay faydalanabilirim.3 ay booyunca her ay düzenli 20 tl yüklersem bana 100 dakika +300 sms hediye gelecekmiş.yani burda ne yalan var ne başka birşey.olay bu kardeşim

- - - Eklendi - - -

bunu belirtmek isterim..bu 60 dakika heryöne gelmeden önce.ben hattıma 3-4 ayda bir 10 tl yüklüyordum buda sırf hat kapanmasın diye.ve bana bunun yüzünden bu 20 tl yükle 60 dakika kazan teklifi geldi.

buyurun oku.burda yalan söylicek halim yok.ki kimin eline ne gecicek benim hattımda 20 tl olsa yada 500 tl olsa.ben şimdi mesala bu ayın 30. bekliyorum.tam 30. da 20 tl yüklersem 60 dakika zaten kafadan geliyor birde 100 dakika artı sms gelecek.ama şimdi yüklersem sırf 60 dakika gelecek

erssag

Üye
1 gb dan sonra hız düzmesi oluyor