osman kardeşim ben zaten 2 sene dir icinde bu parayı biriktirdim.bazen ayda bir kere 20 tl yüklerim bazende 40 tl.demek istedigim yükledigim para hep kalıyor onu harcamıyorum.zaten 60 dakika geliyor bana.amacım parayı orda biriktirip bir gün türkcell bu 60 dakika heryöne vermeye keserse faturalıya gecmek.bir ara 20 tl yükleyince 60 dakika heryöne hediye geliyordu.Sonra bir sms geldi.5 tl karşılıgında artık her 20 tl yüklememde bana 60 dakika heryöne bedava gelecek diye.bende bunun üzerine 1 kereye mahsus u 5 tl yi verdim.ondan beli her 20 tl yüklememde bana 60 dakika heryöne geliyor.Bundan 2 ay önce 20 tl yükledim baktım zaten gelmesi gereken 60 dakikanın üzerine birde 100 dakika +200 sms heryöne hediye geldi.paketin adı süpriz paketiymiş.bunu dün ögrenmdim.bu paketten 3 ay faydalanabilirim.3 ay booyunca her ay düzenli 20 tl yüklersem bana 100 dakika +300 sms hediye gelecekmiş.yani burda ne yalan var ne başka birşey.olay bu kardeşim
- - - Eklendi - - -
bunu belirtmek isterim..bu 60 dakika heryöne gelmeden önce.ben hattıma 3-4 ayda bir 10 tl yüklüyordum buda sırf hat kapanmasın diye.ve bana bunun yüzünden bu 20 tl yükle 60 dakika kazan teklifi geldi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyurun oku.burda yalan söylicek halim yok.ki kimin eline ne gecicek benim hattımda 20 tl olsa yada 500 tl olsa.ben şimdi mesala bu ayın 30. bekliyorum.tam 30. da 20 tl yüklersem 60 dakika zaten kafadan geliyor birde 100 dakika artı sms gelecek.ama şimdi yüklersem sırf 60 dakika gelecek