20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek

Konu Sahibi
20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek
Mrb
Evet arkadaşlar 20 tl ye heryöne 250 dk konuşma,1000 sms ,ve sınırsız 96 kb lik internet ,kampanyasına destek vermenizi istiyoruz.
Vodofone;den bu beklentimiz var haydi vodofone güldür yüzümüzü
Saygılarımla

Tepkiler: sinantkr, GhostMahir, _artiss_ ve 2 diğerleri
    Konu Sahibi
neden yapmasın ya vodofone hep ilk leri seviyor ve böyle bi kampanya ile lider oldugunu gösterecektir,ve inanıyorum 1 ay içinde dehşet bir şekilde müşteri kazanacağını göreceksiniz.
Saygılarimla

reoksit

Üye
eğer vodafon bunu yaparsa geri gelebiliriz

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
vodofon bu kampanya yı yaparsa türkcell hattı mı kırıp bu na geçerim

Konu Sahibi
Buraya katkının yüksek olmasını istiyorum,çünkü bu topiği görmelerini sağlıcam,en azından 100 kişiyi geçersek iletişime geçicem saygılarımla...

lgkg300

Üye
İnşaallah olur destekliyorum

klongs

Üye
onun yerine aveaye geçsenize 20 tlye her yöne 500 dk 1000 sms 1 gb internet

Tepkiler: oguzalp44

phasan

Üye
bence beklemeyın avea geçın

Konu Sahibi
Avea birçok yerde çekmiyor,artı akıllı telefonlarda 1cgbyt yetmez destege devam arkadaşlar

Selamın aleyküm arkadaşlar;
Ben daha önce şöyle bir paket talebinde bulunmuştum:

reoksit

Üye
aveada kalite yok bol reklam var ben geçtim ama memnun değilim görüşmeler ikidebir kesiliyor mesajlarda kafasına göre istediği zaman gidiyor

Tepkiler: batuhan__41

phasan

Üye
burda yazmak birşeye yaramaz meil atalım ben attım bu gün

Konu Sahibi
sanırım pek ilgi yok gibi geldi

phasan

Üye
kimse meil atmaz sanırım

mqeen

Üye
bende Vodafone luyum geçen ay avea ya geçtim şu yıkılan pakete abi kampanya iyi hoş da kalite yok konuşmalar ikidebir kesiliyor mesajlar sürekli beklemede dedim ki olmaz böyle geçtim vodafone a aylık sınırsız int. Yaptım bide şu Onikibin mesaj yaptım üstüne vodafone hafta sonu 2000 dk. Hediye verdi . Kalite ye döndüm,

anlamamki' ye de tam destek veriyorum çok iyi düşünmüş avea yapıyorsa vodafone daha iyisini mutlaka yapar sesimizi duyurmaliyiz . Saygılarımla...